recept
dålig uppdatering, i'm sorry.
idag har jag iallafall jobbat, och var ute och gick med två gamlingar.
det är så kul att se att dom är pigga,
mindre roligt om dom skulle måsta sitta still hela dagarna för att dom har ont.
när jag kom hem så la jag mej och sov på altan nån timme, och sen läste jag lite i Ego Woman.
-
tänkte dela med mej av ett recept på kladdis för er som känner för att baka:
börja med att sätta ugnen på 175 grader, och ha på över/undervärme i mitten av ugnen!
sen knäcker man två ägg i en bunke och häller på tre deciliter socker.
sen vispar man det med elvisp så det blir vitt och fluffigt!
sen smälter man 100 gram margarin i mikron, häller det i smeten och vispar igen!
när man har blandat det, så är det dags för de torra ingredienserna!
två deciliter mjöl, fem matskedar kakao, & en matsked vaniljsocker ska vispas i.
efter det är smeten klar för ugnen!
jag lägger alltid ett bakplåtspapper i formen, för det blir mindre disk då, haha.
och sen så är det mycket lättare att få lös kakan från ett papper än från formen, ett hett tips ;)
efter ungefär 20 minuter är den klar, då är den sådär kletigt seg i mitten och knisprig uppepå och på sidorna.
den är godast om den får stå ett tag och bli sval. jag brukar ha ovispad grädde på, men glass går ju bra det med!
Kommentarer
Trackback