trött?

Hej, jag gick & la mej typ nio igår kväll, för jag skulle upp fem & ta bussen till stan. Men då vaknar jag tjugo över sju av att mamma väcker mej. BRA! Så det blev panikfixning & så åkte jag till ånge med mamma och nu sitter jag på station och väntar på tåget som går om 35 minuter ungefär. Kul va? Inte direkt. Kallt är det oxå.....

Nu ska jag fortsätta tycka synd om mej själv tills jag måste gå ut i kylan. Hörs sen friendz!


solnedgång


fet

hej på eeer. ligger helt död i soffan och kollar på nå matlagningsprogram som bara gör mej ännu hungrigare. är sjukt sugen på att knalla bort på sibylla och köpa pizza eller en fet hamburgare eller nåt. för det är fortfarande helg för mej eftersom jag är "ledig" idag. har laddat ner hur mycket filmer som helt oxå så jag klarar mej tills nästa gång jag kommer hit. för i hallsta har vi inte sådär skrytsamt bra internet som ni vet. haha. nu håller pappa på att fixa med nåt i köket, hoppas det är mat på g, och om det inte är nån god mat, vilket skulle vara jävligt konstigt, så går jag på sibylla! hörs sen.

standard

nu har jag fixat nya spellistor på iphonen samt laddat ner massa ny musik så det vart en liten uppdatering från allt det gamla som jag redan är less på. haha, så typiskt mej. lyssnar sönder låtar så jag inte ens tål att höra dom efter ett tag, tur det finns nytt.. var ner på ok förut oxå och körde en standard, magnum double & naturchips med dill och gräddfil-smak. så jävla gott. imorgon är det ju vardag igen = inte äta skräp, så jag passar på nu. ska försöka börja gå promenader igen oxå, så himla skönt. jaja, ska tvätta bort sminket, gå upp och lägga mej i sängen och kolla på en film eller två innan jag blir så pass trött att det är dax att sova. imorgon ska jag plugga så jag vill lägga mej i tid ikväll! vi hörs när jag vaknar, puss!
.
sharlee <3

hjärtat


är yr & less.

snälla jävla blogg.se, fixa min statistik! jag VET att det inte bara är en person som har vart in och kollat varje dag i mer än en vecka. får nåt anfall snart. och twitter funkar inte på min iphone, bara på datorn. sjukt irriterande. och jag är konstant yr. det är så sjukt obehagligt, känns som att jag är full, och det är jag ju inte. NÅN SOM VET VARFÖR?! jag orkar inte gå runt och må så här längre, två dagar räcker gott och väl.
.
imorse vaknade jag av att kenneth kom in och frågade om jag ville ha frukost för han skulle göra iordning till alla i familjen, sjuk.. haha! trodde han hade slagit i huvet under natten eller nåt. menmen, somnade om och efter tio minuter kom han tillbaka med en bricka med ett äpple, juice och två mackor som ni såg på bilden. haha tack! vart så chockad. undrar vad baktanken är....... har fortfarande ont i fingrarna sen igår då jag sydde oxå, men det går nog över snart hoppas jag!
.
nu sitter jag i soffan och kollar på playboy manison och tänker. måste plugga sen oxå men det får bli efter middagen för farfar och louise är här och då känns det som liiite roligare att umgås med dom än att sitta med näsan i en bok liksom. nej, ska sätta några filmer på nerladdning nu och sen gå och dricka vatten för att se om yrseln försvinner lite iallafall, orkar inte med det här nu, så jobbigt.. vi hörs sen! :)

frukost på sängen


Brunflo

Heej! Har inte orkat blogga på länge nu såg jag, haha. Är i brunflo hos pappa nu, har mått lite halvdåligt hela dagen så jag trodde inte att jag skulle kunna åka, men efter jag åt lite blev det bättre. Behövde inte betala på tåget heller så jag (mamma) sparade typ 200 kr. Jävla SJ som ska vara så dyrt!!! Jaja.

Robin hämtade oss (jag och denise) på tåget & så åkte vi & hämtade kenneth på frösön och sen drog vi & köpte mat. Tog en barnbox ja! Haha, asgott. Efter vi hade ätit så började jag sy, och nu, två och en halv timme senare, är jag äntligen klar!!! Tack lena för hjälpen & kenneth för sällskapet. Har tre blåsor på fingret & jag är helt slut, men förhoppningsvis var det värt det. Det får vi se på onsdag! Nyfikna?

Nu ska jag dricka vatten, borsta tänderna & gå upp en våning för att äntligen få krypa ner i sängen. Ska bli sååå skönt! Imorgon kommer farfar & louise hit & ska äta med oss, blir mysigt! Och jag ska plugga lite, så jag slipper ta det i veckan för då har jag nog med saker att göra endå. Ni får sova så gott så hörs vi när jag vaknar, godnatt!


2 idioter

är i ånge nu, hörs sen!

 

 

 


fäzt


svartvitt!

Foto: Nike Borgström
Modell: Jag.
.
nu ska jag och sharlee (och emmy?) äta på subway, för jag anser inte att gröt är någon speciellt bra lunch.. fattar inte ens hur dom kan servera gröt som lunch på skolan, haha det är ju pinsamt. okej på jul men... aja, mobilbloggar senare, nu ska vi gå så vi hinner, börjar halv ett, sista lektionen = naturkunskap!
.

godmorgon!

hej, klev upp fem idag fast jag börjar skolan kvart över tio för att åka till stan & ha photoshoot med nike innan vi börjar! :) fattade ni nåt av det där? haha, äh, sitter på tåget nu iallafall & vi stannade precis i ljungaverk så det är ett tag kvar tills jag är framme. rensade telefonen igår på bilder så jag har inga alls att visa er än, & jag vill inte fota mej själv på tåget, halvpinsamt.

pluggade iallafall mattehelvete igår & det gick rätt bra faktiskt. nu jävlar. nu är jag vi g! aja, ska sova nu & snarka ashlgt så hela tåget blir sura... ;))


bra dag

mina nya gucci-glajjor har kommit!!!! jag får jättestora ögon i dom, ser ut som en fluga. BZZZZ BZZZZ. nej men det tar nog lite tid att vänja sej bara. ni får se bild sen, lovar. och min hand gör ont. är påväg hem nu, så vi hörs sen. puss


hejjjjj

tre bilder från igår!


hej

är på skolan nuuuu, börjar om 50 minuter typ, ganska skönt, men jag hade hellre börjat halv nio och slutat vid halv tio. menmen, fick goda nyheter på tåget iallafall, och nu blir det lite bråttom att få allting att funka innan nästa vecka, haha! för det första blir det jävligt dyrt, för det andra blir det jobbigt som fan att hinna, och svårt dessutom för jag kan ingenting om denna skit! haha, men det löser sej nog ska vi se. jag tror detta kommer bli en stor chock för er läsare, haha!

har min blåa mössa idag, ser ut som en smurf. bara den blåa hyn som fattas nurå. visar bild sen, har ingen på datorn här på skolan. men på telefonen har jag såklart en miljon! nu ska jag göra nån nytta och fixa nåt roligt på datorn. haha, hejdå!

cp blogg.se

alltså SERIÖÖÖST BLOGG.SE SNÄLLA FIXA MIN STATISTIK. ser inte om nån har vart in och kikat. sjuuukt störande. jaja. fick godkänt på första matteprovet, känns jävligt skönt, nästa kapitel är procent som jag inte har så stora problem med så jag satsar på att göra det provet och få godkänt på tisdag nästa vecka! när jag kom till ånge åkte mamma och jag direkt på träningshuset och hon gick på aerobics medans jag sprang som en idiot på löpbandet för att bränna bort muffinsen, vårrullarna och thaimaten jag åt idag haha. sen så solade jag 25minuter, blev jävligt brun faktiskt! skönt att ha lite färg nu när jag har bestämt mej för att färga håret brunt. då ser man ju så blek ut liksom. skriver mer sen för nu vill jag kolla på wipeout! :) puss

donkenfika


"god"morgon

hej. jag har haft engelska b nu på morgonen, sen fick jag skjuts av martina till norra järnvägsgatan där jag nu sitter & väntar på att svenskan ska börja. det är svinigt jävla kallt ute och mina öron trillade typ av när jag gick förut. dödens död. har tusen lektioner kvar idag oxå så detta kommer bli uuuuunderbart. hörs sen.

bild jag tog från översta våningen på hedbergska förut. chill.


kvällsfika


sparkle

jag har gjort matten igen, samma tal som igår så jag fick lite repetition. jag har duschat, ätit och fotat lite! känns bra att man kan kolla på mammor och minimodeller med gott samvete nu. ska googla information i pauserna och skriva ner lite fakta tills imorgon och sen packa väskan, för imorgon börjar jag halv nio och slutar halv fem. har en del att ta med mej med andra ord. aja nu ska jag kolla tv! här är två tomteblossbilder jag tog nyss.
.

mina fina

var ut en sväng för ett tag sen och plåtade mina fina älsklingar, gizmo ville dock inte vara med så jag fick bara bilder på humlan och baggis. här är två av bilderna jag blev mest nöjd med! kommentera gärna (även fast jag inte vet om jag kan se dom......)
.
.
nu ska jag läsa några sidor i svensk språkhistoria eller nåt, sen tänker jag äta upp thaimaten (ja jag har kvar den fortfarande) och efter det googla information om new york, duscha och sätta mej framför tvn och äta ostkrokar. jag tänker försöka hinna göra allt detta på en timme, så vi hörs så för att se om jag klarade det! lycka till Emelie. TACK!

less

hej friendz. idag har jag fototid hela dagen så jag planerar vad jag ska fota eftersom jag knappt har några ideér alls. jag bara tror jag vet vad jag vill göra. jag var så trött igår så jag inte orkade blogga nånting mer efter inlägget jag skrev. har ingenting att skriva heller, haha. jag mailade nyss blogg.ses kundservice eller vad det heter och berättade att jag inte ser statistiken på min blogg, och inte heller om någon kommenterar. så jag hoppas dom fixar det NUNUNU. ska googla lite inspirationsbilder nu så vi hörs väl sen. puss.
.

blöööööh

hej BLOGGEN. mår som en påse skit idag ungefär. men det är det värt för jag hade riktigt kul igår! mötte upp bella utanför oscar, så var vi där hela kvällen med massa skönt folk. har massa bilder, spelade tillochmed in tre videobloggar under kvällen som jag faktiskt funderar på att lägga upp haha. bella gick hem vid fem, halv sex på morgonen och jag blev kvar. efter att ha blivit nersparkad från en soffa, sovit på golvet med en kofta som täcke & fryst ihjäl är det faktiskt skönt att vara hemma. har duschat, ätit lite mat & nu ligger jag i min älskade säng. mamma & ulf är på promenad & när dom kommer tillbaka ska jag plugga matte så jag passar på att njuta av lugnet tills dess. ska även läsa massa tråkig text i en svenskabok så det gäller att ladda nurå. hörs sen så får ni se bilder och så men nu vill jag varva ner en stund. puss!


party nurå

är i ånge med bellahest hos oscar med lite folk nu & krökar. hörs sen, tjenispenis!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2036730/images/2012/pic_185556265.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2036730/images/2012/pic_185556265.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2036730/images/2012/pic_185556265.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2036730/images/2012/pic_185556265.jpg" class="image">


vill vill vill

hejhej, jag tar en bloggpaus tills ikväll! vi ska till mormor & morfar på middag sen för att fira att dom har varit gifta i 50 år idag, så vi hörs sen!

vad tror ni om tatueringen? har målat den med eyeliner, men endå!


egoboost.

jag hatar blogg.se just nu för jag ser inte min statistik + att det tydligen inte går att kommetera inläggen..? jag fattar ingenting men jag ska försöka fixa det för det ska såklart inte vara såhär. jag kom iallafall precis hem, och nu ska jag gå och äta lite thaimat, sen försöka plugga lite matte även fast det känns som att jag hellre städar rummet såhär en fredag än att göra matten. men då måste jag göra det imorgon och det vägrar jag så det är lika bra att görat NU. medans det är synd om mej så får ni lite bilder jag tog nyss, hahha.
.

blå kiosken

köpte med mej blå kiosken (thai) innan jag gick till bussen. MUMS. nu ska jag sova tills jag är hemma, hörs vid tretiden eller så, pusss


fredag!!

godmorgon! försov mej imorse, därav mössan eftersom jag inte hann tvätta håret.. äcklig tjej! nej men jag kör på myskläder idag eftersom vi bara har religionskunskap, och efter det ska jag åka buss hem så det är skönare med mjukiskläder än typ jeans. sitter på tåget nu iallafall & väntar på den sega människan som ska kolla mitt busskort, sen ska jag lyssna på musik & kaaanske sova några minuter om det går. vi hörs lite senare såklart! pusspuss


sjukaste ever

.
okej, detta kan vara bland det läskigaste jag har sett ever. sådär kan man ju inte göra om man inte är ett djur. seriöst, hahaha ser så jävla cp ut. ni MÅSTE kolla på den. och jag MÅSTE sova nu! eller ja, kolla på film först, SEN sova. sköööönt. hörs imorgon fina människor och fula människor. puss!

less.

ovanligt att blogg.se appen dampar..


påväg hem

trött tjej säger hej! hade glosförhör på engelskan & det gick bra! tur man är smart menar jag, haha. nu sitter jag på tåget och är äntligen påväg hem! fast när jag kommer hem väntar plugg så jag kanske inte borde vara så glad ändå..? skitsamma, ska göra det på en gång så äre klart sen. det var väl det jag hade att säga, haha. hörs senare!

en bild från idag

 


torsdag

hade skrivit jättemycket & så råkade jag ta bort allt.... kul liv! har iallafall naturkunskap nu, hade svenska förut & efter detta har vi foto & sen engelska. tar sena tåget hem idag alltså.. lunchade på subway med emmy & sharlee förut, möööms, så det finns nåt positivt med idag iallafall! nu måste jag hänga med på lektionen! tänkte bara visa dagens!! (poseeee på skoltoan)


äntligen får jag sova!!!

ska börja med att säga att det är nåt som är fel med min blogg så vissa inte kan kommentera, jag kan inte se kommentarer och statistiken är helt störd. MEN JAJA. ska försöka fixa det + en header så fort som möjligt för såhär kan det inte få vara längre, haha. jag är ÄNTLIGEN klar med svenskan, och jag har pluggat på glosorna lite. kom dock inte i säng tidigt som jag skulle men det skiter jag i faktiskt för jag är KLAAAR LALALALLALLA och det är så jävla skööööönt. trodde jag skulle få sitta hela natten men det löste sej!!!! nu sitter jag bara och är lycklig, haha. nej men jag ska gå och borsta tänderna och lite sånt innan jag lägger mej. är inte ens trött längre så jag ska kika vad det är på mtv en sväng först innan jag sover. ska upp halv sju imorgon och duscha för det pallar jag inte nu, skönare att duscha på morgonen endå. okej det här blir ett jävligt konstigt inlägg och jag vet knappt själv vad jag skriver men så får det vara när man är glad!! haha. vi hörs imorgon annars kommer jag skriva massa konstigt som jag inte borde skriva. GODNATT READERS, SOV GOTT!

.
.
webcam to gif


pluggonsdag

hellooo. har placerat röven i sängen nu och jag tänker inte flytta mej förrän jag är klar med bokredovisningen, för då måste jag gå och hämta engelskaboken i väskan för att kunna fortsätta plugga på glosorna. efter det ska jag skriva ner lite ideér till maltes fotouppgift. är inte riktigt hundra på vad jag ska göra än men jag har några små ideér så det är lika bra att skriva ner det innan jag glömmer bort det.
.

utvecklingssamtalet gick iallafall bra, och efter det gick vi och åt på kebab(nånting) och så kollade vi som sagt på bågar. jag hade religion tio i tre så mami och papi väntade på skolan tills jag slutade och så åkte jag med dom hem, skönt att slippa åka tåg eller buss för en gångs skull iallafall! var dötrött i bilen så jag sov ett tag där, skulle egentligen vilja duscha nu och sen sova direkt men jag måste göra klart detta först. annars kommer jag inte kunna sova endå. aja vi hörs när jag är klar! :)

lunch

lunchar med mamma & pappa. ska snart gå tillbaka till skolan. vi har varit & kollar bågar på ögat & jag tror jag är säker på vilka jag vill ha. ni får se när jag får hem dom!



hjälp mej

hej! nu sitter jag i bilen med pappa & mamma och vi är påväg till sundsvall för att ha utvecklingssamtal med svanthe klockan tolv. jag har inga lektioner före tre heller så det får bli en sväng på stan för att fördriva tiden tills dess. om vi ens har nån lektion alls, haha jag vet inte.

iallafall, det jag tänkte fråga er om var ifall ni tror jag skulle passa i lite kortare hår..? som den högra sidan på bilden ungefär. KOMMENTERA! :)


godnatt!

.
och med denna bilden vill jag säga att jag ger upp pluggandet nu för att äntligen få lägga mej i sängen & sovaaa. men först blir det lite mtv som vanligt. har mest på tvn för att det är lättare att somna när det är nånting som låter i bakgrunden. imorgon har jag sovmorgon till nio, åker till stan med mamma halv elva för jag har utvecklingssamtal som det så vackert heter. pappsen ska med oxå! när det är klart tänker jag gå på ögat och kolla mina bågar, och ta det svåra beslutet om jag ska ha silver eller guld.. ni får självklart vara delaktiga i valet! haha. lägger upp bilder här innan, så får ni rösta. BRA VAA? aaa! nej, sängen var det ja. godnatt, vi hörs imorgon! sov sött!

done!!

okej, är klar med dikten! den blev ett a4.. nu får det bära eller brista, har ju iallafall gjort den. och jag tror jag är nöjd. lite nöjd iallafall för det får man vara. nu kör jag vidare på bokredovisningen. men det får bli googlehjälp eftersom jag inte har läst mer än hälften i den. DAMN. men what to do när man är för slö i skolan? när jag är klar med den så ska jag småplugga lite på engelskan och efter det (om jag hinner) börja skriva ner lite ideér inför vårt egna projekt i foto som ska redovisas 3 februari. är väldigt pepp på det faktiskt, kan bli kul om det blir som jag vill.
nej nu blir det till att googla lite, för jag vill sova innan tolv.

moove, dikt.....

hej. jag är så jävla trött så jag vet inte vart jag ska ta vääääägen och jag får inte sova förrän jag är klar med dikten har jag bestämt. kom till ånge vid sex, åkte direkt till moove och så sprang jag fyra kilometer på löpbandet, sen solade jag 25 minuter. så himla skönt. måste komma igång igen med nån form av träning känner jag.
jag har inte alls tid att skriva nu ifall jag ska få sova innan tre inatt.... men vi hörs nog sen.

äntligen

efter ungefär hundra års väntande så gick jag och sharlee på matten. det var bara vi där & vi gjorde ett test på det lättaste i hela bokjäveln. tror ni vi klarade det...? nej. såklart inte. så vi fick hemläxa till nästa tisdag att göra det där. hatar verkligen matte. fattar inte varför vi ska kunna det ens. okej, plus, minus, gånger & delat. men typ algebra, potenser, x & y osv förstår jag mej inte på alls!! usch.

nu sitter jag äntligen på tåget påväg hem. ska dock på moove direkt när jag kommer till ånge & worka out lite, och sola om det finns några tider. åååh så skönt det ska bliii!!! när jag väl är hemma blir det snabbdusch, sen försöka skriva en äcklig dikt till svenska b. o-r-k-a-r-i-n-t-e..... känns som vi har tusen saker att göra just nu & jag hatar det. är så skolless just nu så jag knappt tar mej upp på mornarna. men jag ska klara detta.

nu ska jag smsterra sharlee eftersom hon spammar min instagram den lilla slampan. hörs sen då, hejdå.


emmy

slog emmy förut. NÄRÅ hon blöder bara näsblod, jag är för snäll för att slåss, precis som alfons.


 


arg igen

är sur, för vi har bara haft en lektionsjävel idag och det var klockan halv nio. nu ligger vi ombytta på en madrass på idrotten & lärarjäveln kom inte såklart. dödödö. & så måste jag på matten halv fyra till halv fem, kul att vänta här tills dess då liksom. har missat bussen hem oxå så jag har inget annat val än att vänta på mattehelvete.

det positiva är att mina glasögonbågar har kommit till ögat, så nu äre bara att välja mellan guld & silver!

idag fyller kenneth 18 år oxå, grattis!!!!


yesterday

 

 


hedbergska


bra start på dagen

godmorgon.. började med att försova mej till halv sex, sen åkte vi lote för sent hemifrån och hamnade bakom en snigel på vägen så vi kom till stationen typ 10 över (då bussen SKA gå). men den var ju sen, så den kom kvart över.. sen när jag och mikaela ska sätta oss & står i gången i bussen, så rivstartar han så vi flyger rakt framåt! bra. så nu håller han på att "köra ikapp" tiden så man sitter här, livrädd & flyger som en jävla vante på sätet. allvarligt, VEM lyckas komma försent till den första hållplatsen?! bussen startar i ånge & går till sundsvall och inte ens då kan den vara i tid....

fattade ni nåt av det där ens? klart ni gjorde! iallafall så har jag med mej två mackor, kyckling & äpplen med mej på skolan idag så jag överlever dagen. när jag kommer hem ska mamma på nåt pass på moove, så jag tänker följa med & springa några kilometer på löpbandet och möjligtvis sola en halvtimme. men mer om det sen, nu ska jag lyssna på linkin park och försöka sova en timme iallafall.. så godmorgon igen!


vila i frid finaste cirro


testblogg från iphone

måste testa att göra inlägg från iphonen innan jag kan sova. kollar på mammor & minimodeller nu, fan helt sjukt hur mammorna vill bli kända & utnyttjar ungarna.. vidrigt. aja.

har precis duschat & nu ska jag gå & ta en apelsin medans det är reklam, sen blir det borsta tänder & gå och lägga sej. ska som sagt upp fem imorgon, alltid lika kul.......


jag


är arg så innihelvete just nu

allting är helt fel just nu, orkar inte ens försöka fixa det heller så det får vara fult tills vidare. måste hitta nån som kan hjälpa mej annars får jag ett nervsammanbrott och kastar allting åt helvete. har verkligen inget tålamod ALLS. fattar inte att jag kan blir så jävla arg över ingenting egentligen. det är faktiskt bara några smågrejer som ska ändras i en annan design, men jag kan inte göra det själv. har frågat en miljon människor om hjälp men det verkar inte hjälpa heller. blir så jävla less.. är så trött oxå. gör ju inte precis saken bättre heller. ÅH. ska ge upp detta nu, ta en dusch och sen bara lägga mej och glo på teen mom.
.
imorgon ska jag upp fem. så jag behöver sova några timmar iallafall eftersom det är långdag oxå.
slutar halv fem och kommer hem tio i sex. kommer alltså vara sjukt trött imorgon med... börjar dagen med engelska b, där är det alltid massor att göra. sen har vi typ varannan lektion på hedbergska. vi måste alltså gå mellan "våran" skola och hedbergska, det är en bra bit faktiskt. vi har alla jobbiga lektioner imorgon oxå, och som att inte det vore nog har jag extramatte sista lektionen efter idrotten. det är så jävla jobbigt och krävande att ni inte fattar. orkar inte alls egentligen men det är bara att bita ihop.
.
nu skiter jag i det här ett tag, går och duschar, torkar håret och sen kanske jag ger mej på att försöka fixa headern åtminstonde.. vi hörs senare iallafall.

NEW NEW NEW NEW NEW

JAG GÖR OM I BLOGGEN SÅ BLI INTE RÄDDA FÖR ATT DET SER CP UT ETT TAG, OKEJ?! BRA!

unga mödrar

hej (hatar att skriva hej hela tiden) haha. ligger halvdöd i sängen och kollar på plain jane. fast det är slut nu tror jag.
så nu kollar jag på adeles musikvideo till someone like you. funkar ju det med. jag är så jävla trött, helt sjukt.
blir tidigt ikväll. orkar aldrig kliva upp fem imorgon annars. sov som en skruv på bussen oxå så jag har ont i nacken. fml.
.
har försökt att göra en videoblogg i ungefär en halvtimme oxå men sen när jag tittar på dom så dör jag och raderar.. haha.
nej men jag gillar inte att höra mej själv inspelad. känns obekvämt på nå sätt eller nåt. hah! se mej själv är inga problem,
så jag kanska ska göra en vblogg där jag håller käften och mimar så ni får gissa vad jag säger? låter det bra? haha.
jag kanske tar mej i kragen och gör en lite senare men just nu tror jag icke att det kommer att bli av. SORRY READERS.
förstår att ni hemskt gärna vill se mej på video, right? typ "tjatja bloggen, har typ nyss kommit hem, aaah. mmm. aa, hejdå"
nu börjar unga mödrar, så jag tänker se det innan jag ska äta upp resterna av thaimaten jag köpte förut.
helt sjukt hur mycket man får i burkarna. dom pressar ner maten så det räcker till minst fyra personer, galet.
men jag klagar inte för det är asgott och sjukt billigt så det blir ju inget stort hål i plånboken heller! nice.
vi hörs senare, för nu ska jag se unga mödrar som sagt, älskar såna program.
.
en fjortisbild på det så!

buss

nu går jag till bussen, hörs när jag kommer hem!:) PÖSS

denise och jag är så fruktansvärt snygga att man nästan svimmar alltså.


sommarbilder tagna av MEEEEEJ

jag saknar sommaren. jättemycket.





är cparg

fan vad sur jag blir. tänkte att "åååh vad skönt att kunna ta halv tolv-tåget hem och vara hemma tidigt för en gångs skull"
och så tänkte jag fel så tåget gick för 10 minuter sen och nästa alternativ till att komma hem är fem i ett. LOVE MY LIFE.
nu ska jag och tina gå på blå kiosken och inhandla massor med mat och bli feta så hundvalpar. bara för att. SEN ska jg sluta med skit på veckorna.
okej? nu går vi hejdå.

apskola

godmorgon! imorse ringde alarmet 5, men jag råkade trycka av det istället för att snooza.. så jag klev upp vd halv typ.
tur man är superspeedad så jag hann allting till tio i. tog med mej frukost och åt på tåget, juice och macka, mööms.
tänkte vara duktig tjej och komma på skolan lite tidigare än vi börjar, men nu är det inte en käft här, haha. och jag har inget att göra.
skulle iof kunna göra om photoshop uppgiften så den blir bättre men jag jag verkligen inte nån idé för hur isåfall så det får vara.
nu ska jag ta massa egobilder med iphonen, dricka juice, spela spel och instagramma tills resten av min morgontrötta klass kommer!
vi hörs sen såklart, puss.

:)


mat!!!!

såhär såg maten ut! pesto, soltorkade tomater, ost & fetaost-fyllda kycklingfileér med bacon runt i gräddsås. MUMMA!

nu kollar vi på "mitt märkliga missbruk" eller vad det heter. hörs sen!
(vet inte om bilden vill laddas upp med cpappen, menmen..)


middag ala hanapee

hej! jag och tanya har nyss lagat mat och nu väntar vi på att kycklingen som är i ugnen ska bli klar. middag alá HANAPEEEEEE blir det!
hoppas det är gott, annars ska jag sluta läsa hennes blogg. haha.. nej men det luktar underbart så vi får hålla tummarna på att det smakar likadant.
tar kort och visar sen hur det ser ut och så, jag vill äta NU. är ashungrig!!!! tänkte bara visa några bilder sen igår.
hade tråkigt medans jag väntade så jag lekte lite med kameran, enjoy.
.
känns skumt att lägga upp bilder på mej som inte är svartvita eftersom det har blivit rätt vanligt här.

spontant!

men hej! kom nyss hem från ånge, det blev utgång endå! ganska spontant att dra till ånge vid tolv, haha.
men värt var det, hade faktiskt kul. inte varje dag man träffar bella för det första, och sen att det vart såpass lyckat med så lite folk.
har bilder på iphonen, lägger upp dom imorgon + några från kameran som jag tog innan jag åkte.
tack för skjutsen rustam. och tack mamma för att du kunde hämta mej även fast du var tröttast.se.
ligger i sängen nu med hälften av kläderna på mej och glor på tv samtidigt som jag diskuterar med oscar och linus.
ska snart gå och ta bort sminket och efter det lägga mej och kolla mtv, klassiker! mysigt ju.
vi hörs när jag vaknar babes, sov så gott! :)

det verkar inte bli nån utgång ikväll heller. ville ut igår med men då var jag så jävla trött att jag inte pallade.
nu ligger jag i sängen med humlan och kollar på filmen Norbit. har sett den förut så kollar inte så noga..
ska ta och fixa fransk manikyr på naglarna så man är fresch sen. haha nej men detta suger. vill göra nåt, NU.

 

 


lördag

hej på er. har inte gjort ett skit sen jag bloggade sist. när jag kom hem så somnade jag i soffan och vaknade vid ett på natten då jag gick upp och la mej i sängen istället.
kollade lite på the smurfs och fick ett trevligt nattsamtal! vaknade vid tolv idag och låg kvar i sängen till typ två. fixade fika och la mej i sängen igen.
har inte gjort ett dugg med andra ord. ligger i sängen nu med för den delen & glor på tv. vill ut ikväll, är egentligen på festhumör men i denna håla händer det ju fan aldrig nåt..
tror jag stänger in mej på rummet med gurka, dipp & en liten skål chips ikväll om inget roligare dyker upp dvs.. är less nu!!!!!


hej

sitter utanför lektionssalen för vi fick inte vara där inne. dom går igenom provet och vi som inte har gjort det blev outsiders. slutar halv så jag vet inte om vi kommer honna gå in heller,kul. hejdå


hårigt inlägg

tvättmaskinsjävel. bli klar nån gång då. jag vill faktiskt SOVA här. okej?!
blir inte bättre av att jag måste hänga allt i torkskåpet. vill ha mina älskade jeans imorgon.
och dom hinner inte torka om dom inte får hänga där, men då är dom ju varma imorgon. hehe.
orkar inte. sitter och kollar på mollys videobloggar. IGEN. skrattar ihjäl mej. IGEN. hahahhaha.
ska plugga in iphonen i datorn snart och fixa mina spellistor på itunes, är redan less....................
gjorde dom för inte alls nå länge sen och jag spyr nästan på alla låtar redan, DAX FÖR NYTT YAO.
efter det ska jag hänga tvätten om den är klar, sen skiter jag i filmen och sover direkt istället.
imorgon ska ulf fixa boxen osv så jag kan titta på tv på tvn oxå, istället för film på usb. NICE. ja.
TJARÅ.

-


måste länka denna igen för den är så JÄVLA ROLIG ATT JAG DÖR!!


tog den snyggaste bilden jag kunde hitta för att göra er glada, readers.

.
heej. har proppat i mej köttbullar med mos, duschat kokhett jättelänge, slängt i en tvättmaskin, fixat frukost tills imorgon osv sen jag kom hem.
jag tänker inte vara vaken sådär superlänge ikväll eftersom jag ska kliva upp vid fem imorgon och ta bussen till stan vid sex..
hoppas det inte är allt för kallt ute bara, för då är det nästan alltid lika kallt inne på bussen.. har bara en lektion imorgon,
men efter den ska jag och sharlee göra våra photoshop-presentationer. det MÅSTE bli bra. sen ska jag göra maltes uppgift.
kommer nog ta ettbussen eller tvåtåget hem. skönt med en relativt tidig hemgång endå. hade vart jobbigt att vara på skolan till halv fem..
anyway, jag ska klä på mej nånting mysigt nu och hoppa i tofflerna, sen blir det soffhäng tills det är dax att hänga tvätten.
efter det blir det film-mys i sängen tills jag somnar, förhoppningsvid får jag sällskap av älskade lillhumlan. bebis!!
bloggar antagligen mera senare, men jag lovar inget för jag vet att jag inte kan hålla det. haha, hejdå så länge, puss!:)

SHOES <3

bild på mina nya skor, love it!!!


nya skor, baraparaaa

HELLOOOO. sitter på skolan nu, men vi hade ingen lektion för våran helveteslärare inte orkade höra av sej och säga att den var inställd.
så hela klassen är skapligt irriterad nu. särskilt vi som pendlar........ det positiva med idag hittills är att jag har köpt skor!!!!
det fanns ett par kvar i 36 på rean, så jag kände att det var ödet liksom. haha. nej men jag är nöjd, dom är sköna osv.
det andra som är positivt är att jag har med apelsinjuice på skolan och mackor, mmööööms. hade dött av hunger annars!
nu ska jag snart gå till bilden och göra klart en teckning som jag inte har gjort, för då får jag vg i den kursen, helt okej!
jag iphonebloggar sen och visar skorna och så, låter det bra? tänkte väl det, hihihihihihihhi. hejdå :)

påväg till skolan!

godmorgon! jag vaknade halv sex då klockan ringde första gången för jag skulle skörda smurfbären, haha.
sen somnade jag om och vaknade kvart i åtta. låt och drog mej en halvtimme, sen gick jag och duschade!
var klar med allt vid halv nio så då gjorde jag frukost som jag har med på bussen, kan inte äta på morgonen för då mår jag illa hela dagen.
väntar hellre med det tills jag har vaknat riktigt, haha. sitter på bussen nu iallafall! gammbuss....
älskar att när jag stog ute och frös, så svischar linus förbi i en varm bil. alltid lika kul, haha! men nu är jag varm.

ska försöka sova lite så jag inte är helt död sen, vi hörs senare! puss.


typing what you really want to say and then deleting it.


i-i-i like it!

ser att statistiken går åt rätt håll igen! välkommen tillbaka, och välkommen hit till er nya läsare! :)
jag ska snart duscha, kom fram till att det är skönare att sova länge än att kliva upp och duscha..
kan sova till åtta ungefär, men jag har ställt klockan på halv sex för jag måste skörda på smurfvillage..
hahaha, säger ju att jag är nörd. men det är värt det för då kommer jag levla, har väntat på det länge nu.
växterna jag har planterat ger mycker xp, samt jävligt mycket smurfpengar som jag ska köpa ett hus för, HAHA.
nog om det nu.

.

jag bloggar imorgon om jag hinner, annars har jag tidsinställt ett inlägg som kommer upp inatt!
alltså jag menar om jag hinner när jag vaknar, annars finns ju iphonen, min älskling!!!
ska köpa skor imorgon oxå, om dom finns kvar i min storlek på rean. *håller tummarna*
haha jag skriver alltid "storkel" när jag ska skriva storlek. så sjukt kul. haha.
.


trött tjej, godnatt readers:*

en tilll


en liten film


film på g

ni kommer få se en väldigt fin film sen, och medans den laddas upp på youtube tänker jag hoppa i duschen! :)
eller så kliver jag upp tidigare imorgon och duschar då, funkar ju vilket som liksom, så vi får se vad jag väljer.

instabilder

några instagrambilder. SOM SAGT så tycker jag att alla ni läsare med iphone ska följa mej där! @ eamh
.

without that little voice in your head you wouldn't be able to read this, BITCH.

.
mitt rum är så himla mysigt. nybäddad säng, tända doftljus, mitt träd på väggen som jag gjorde i höstas, ikeamöblerna, tvn,
elvistavlan, ljusgrejen, speglarna, blommorna och så vidare. nu trivs jag verkligen på mitt rum. tror jag kommer ha det så här ett tag.
jag möblerar alltid om typ en miljon gånger i månaden men nu känner jag inte att jag behöver det.. det skulle vara om man satt upp tvn på väggen då.
men den står så bra där den står just nu så det får bli till sommaren isåfall, för då flyttar jag alltid sängen till lillväggen.
det blir för varmt att ha den vid fönstret då. så då kan tvn få hänga där sängen står nu, sen kan man vrida den mot sängen, awesome!
ingen bryr sej om det här heller så jag ska sluta skriva om mina framtidsplaner ett tag, haha!
.

two pics

hejsan! sitter i sängen nu och fryser som aldrig förr.. ska höja elementet innan jag går och lägger mej så är det skönt imorgon!
pappa var här förut och hjälpte mej med engelskan, så nu är den klar! sen åt han middag med oss, älskar att mina föräldrar kommer så bra överens!
imorgon börjar jag halv ett, men jag är i stan vid halv tolv, det är iof bra eftersom jag har en del att göra! :)
hoppas sharlee är där då med............. eftersom vi ska hjälpa varandra................. hah!
IALLAFALL så vaknade jag vid tio, halv elva nångång idag, så himla skööönt att få sova ut! sova är underskattat.
har inte gjort så mycket idag dock, var ute en sväng förut och plåtade lite, men det blev så sjukt kallt så jag gick in igen.
hann ta några bilder iallafall, här är dom som blev "visbara".
.
haha älskar att mitt öga ser grönt ut.  på tal om ögon så vill jag beställa bruna färglinser. tror ni jag skulle passa i det? :)

.

jag ska snart gå och duscha, sen poppa popcorn och lägga mej i sängen för att glo på film tills jag blir så pass trött att jag vill sova.
just nu lyssnar jag på winnerbäck med humlan och instagram(m?) ar som aldrig förr. haha. om ett tag ska jag skörda i smurfvärlden!
har ni inte den appen så tycker jag ni ska ladda ner den, askul!!!! smurfvillage. haha, jag är sjukt beroende.. galet ju.
nej, nu blev jag sugen på apelsinjuice, ska gå och hämta det nujaaa. hörs sen! puss

min fööörsta videoblogg.

inte för att jag säger nåt men, ville bara visa mitt snygga partytrick :D

 


kukinternet

hej, internet vill inte samarbeta med mej så jag kan inte blogga från datorn just nu.
jag håller på att städa mitt rum, har bytt sängkläder, dammsugit, släng skräp och röjt massa!
tog en paus nu för att dricka apelsinjuice, mhmmm!!! så sjukt gott, underskattat ju.
är snart klar faktiskt, det är lite småplock kvar bara, skönt! ska duscha efteråt, sen krypa ner i sängen och kika på film.
det borde vara lag på att man måste vara nyduschad när man lägger sej i en nybäddad säng.
sjukt äckligt att bädda rent och sen lägga sej när man inte är ren själv.. don't get it! aja:)

jag har som sagt lite bilder att visa er så vi får hålla tummarna på att det går att blogga från datorn lite senare, right?

nu ska jag göra klart detta så det inte blir så sent. är iof ledig imorgon, men endå! ska upp i vettig tid och plugga tänkte jag, kanske tillochmed drar ut på powerwalk?! haha.
vi hörs senare iallafall så får vi se om det blir ett till mobilinlägg eller från datorn, puss!


text

kill me. datorerna i datasalen har fan aldrig varit segare än vad dom är nu. lätt det är att jobba med nånting då LIKSOM.
har nyss haft lunch, var på coffee house med tina och sharlee och åt kycklingsallad med couscous. fett gottttt!!
sen skulle vi gå på hm för jag höll på att frysa öronen av mej så jag tänkte köpa öronmuffar, haha. men det fanns bara fula.
så vi gick på din sko istället där jag letade efter mina bruna kängor fast i svart. vill ha vill ha vill ha. halva priset osv. men dom fanns inte.
såklart. bara för att jag ville ha dom i en annan färg. för idag har jag bara svarta kläder på mej så jag kan inte ha bruna skor då.
hahah astöntigt men så äre. kan inte ha vita heller för då måste jag ha typ en vit tröja eller nånting annat oxå och vantarna räknas inte.
jobbigt liv jag har alltså. nej men jag hittade ett annat par skor som jag funderar på att gå och köpa sen. supersköna med foder i.
pappa kommer bli stolt över mej om jag köper dom för det är inga "gummiplattor med tyg på" haha. han kan han!
just nu borde jag egentligen jobba med min photoshop-presentation som ska redovisas på måndag.
men jag vettefan vad jag ska göra med det alltså. sjukt svårt och jag har inga ideér än.
så jag äter en negerboll så länge! haha det funkar det med serrni!

har tagit lite bilder idag som jag lägger upp när jag kommer hem efter att jag har gjort engelskan.
lovar er. så kika in då!!! höhö. hörs senare, nu måste jag börja ARBETA.

true


fml

åååh vad trött jag är. tror jag dör snart..


instagram

hej på er! nu är jag hemma, har bytt om till min älskade onepiece och så halvligger jag i sängen och dricker oboy.
tänkte visa lite bilder nurå.
(vissa blir små för jag har tagit dom med "framkameran")



fixade naglarna lite.


facelook för nån dag sen



testade en mössa på gina tricot och flashar tatueringen, hehe



köpte mej en tv!!!!!



myste med älskling



kollade på torkel i knipa, på MIN tv!



hängde upp elvis på väggen :)


gjorde marängswiss till mamma



åkte bil, frös



lyssnade på billy talent på tåget



hade kul på bilden....



hedbergskas golv och imna fötter och ben.


skoltoan



ritade like a boss..



och NU bah MYYYYSER ja!!! mmmh.





on the train

godmorgon. ville verkligen inte kliva upp imorse då jag drömde världens mysigaste och konstigaste dröm inatt!
synd att den inte var verklig bara.. kommer kännas lite wierd att träffa den det handlade om idag bara, haha men whatever ;) det får gå!

kom till tåget preciiis när dörrarna började stängas så jag kutade till tåget och hoppade in så jag hann like a ninja..
så nu sitter jag här då alltså. lyssnar på världens bästa linkin park oxå, kärlek!
hann tillochmed äta frukost imorse, gör aldrig det annars så det var la bra antar jag! haha.
tar en outfitbild senare idag på skoltoan, klassiker! ni får glo på min fejja ett tag först bara, inte för att ni klagar på det men... :ppPppP


:)

okej, sviker er igen. TVn är uppe, den fungerar och jersey shore är igång! haha. måste städa rummet nu.
ser ut som KAAAOZ. sen tänker jag ta en snabbdusch innan det blir sängläge. får visa grejerna imorgon istället, blir väl bra?
:))

är numera en tv rikare och några tusen fattigare, men vad gör det om hundra år!

hello fellas! jag köpte tvn förut, ÄR SÅ GLAD. och fattig... men det är det värt! så nu håller jag på att röja på rummet,
vi ska sätta upp den imorgon hade vi tänkt. så nu blir det till att storstäda och möblera om lite om detta ska gå bra.
köpte även lite nödvändigheter som en halsduk, mascara, läppstift (har tre nu, asbra, visar senare), hårgrejs osv.
kan fota lite senare, men först vill jag bli klar på rummet, så vi hörs om ett tag! om inte annat imorgon, puss :)

:)


påväg

hello friendz, sitter i bilen påväg till stan nu. ser typ inte vad jag skriver så förlåt om det blir stavfel:)
vägrar ha glasögonen offentligt... hoppas dom har nå linser jag kan ha direkt så jag ser nå när vi ska hem sen!
haha nej men seriöst, dom är grymt fula. glasögonen alltså..

ska köpa en kamera idag, kanske sa det förut..? och så kommer jag förmodligen köpa en tv oxå! fett nice.
vet dock inte riktigt vart jag ska ha den för mitt rum är redan proppat med grejer.
aja det löser sej sa bajskorven:) hörs sen, mår illa när jag skriver i bilen, puss!

outfit får ni i nästa inlägg :)


jaha

kul att optikern har stängt.. får åka imorgon istället, godnatt igen då!


godnatt FUCKERS

okej. jag kan inte sova. ligger och facebookar istället för att ens försöka sova om jag ska vara ärlig.
är inte ens trött, vilket är konstigt för att vara mej! fattar inte. måste sluta tänka så myckeeet.
ska säga godnatt till "hemlig" nu, sen tänker jag försöka sova. ska ju upp snart JU.
.
thanks.

långt cpstörd inlägg som ingen behöver läsa egentligen. så ni vet liksom, hejdå

hej, jag veeet att jag suger på att blogga just nu. men det är faktiskt inte så kul att inte skriva om nånting heller.
som idag tillexempel.. jag vaknade vid ett, sen låg jag och glodde på svampbob tills mamma tyckte att det var dags att gå upp.
så jag fikade. en mandarin blev det för jag orkade inte göra iordning typ nå tråkiga torra mackjävlar osv.
efter jag hade ätit upp den så gick jag ner och la mej i soffan. sen dess är det typ det jag har gjort idag.
legat i soffan alltså. inte sådär suuuperkul att blogga om kanske, eller hur? haha. nej men jag ska bättra mej.
gick upp för nån timme sen och efter det har jag bara suttit och kollat igenom mollys videobloggar för att bli på bättre humör.
så jävla störd tjeeej, älskar att jag går i samma klass som henne. man blir ju lycklig i själen eller nåt! LÄNK.
har blivit beroende av smurfvillage (eller nåt) oxå. spelar det HELA TIDEN och ställer larm på telefonen för att kunna skörda.
helt sick egentligen, kanske borde "trappa ner" som gamlingar så vackert säger. nej men det är faktiskt sjukt.
.
imorgon ska vi till sundsvall iallafall för jag pallar inte att gå runt med dessa svinfula glasögon längre. dör ju.
har inte visat mej offentligt på kanske..... tre dagar nu. eller jo, men då har jag tagit av dom och kisat som ett mongo för att se nåt.
inte heller superkul. inte ens en av fem toasters. så imorgon blir det synundersökning och efter det ska jag köpa en kamera.
en nikon coolpox s3100 blir det nog tror jag. om det finns i butik, annars har jag spanat in en canon som kan funka den med.
vill ha en "party"kamera istället för att släpa på systemisen hela tiden, kan bli jobbigt om någon fullis spiller på den typ..
JAJAJA, ska gå och lägga mej nu, efter att jag har borstat tänderna osv. ni vet, allt sånt där kul man gör på kvällen.
tror tillochmed att jag ska duscha innan jag lägger mej, så skönt ju. fast ska duscha imorgon med innan vi åker.
ehhehe alla bryr sej, hoppas ni antecknar. jag orkar inte mer nu så jag säger godnatt så hörs vi imorgon, promise.
.
är sjukt irriterad och besviken på en person oxå så jag tror jag dör snart. trodde verkligen inte det om DEEEJ.
fuck you och så vidare, orkar inte lägga mer energi på detta om DU endå inte bryr dej ett skiiiit, BYEBYE BITCH!

apa

godmorgon, klev upp för kanske en och en halv timme sen, duschade, fikade och droppade ögondropparna, duktig tjej!
nu ligger jag i min onepiece och myser i sängen. är ensam hemma så det finns inte så mycket att göra heller.
har verkligen ingen lust att blogga längre, vet aldrig vad jag ska skriva och så är det så tråkigt att inte ha nå bilder att visa..
men det blir väl bättre eftersom antar jag. det brukar det ju bli!
.
jag och min apkompis som jag träffade på phiphi öarna i thailand :) haha så sjukt söt!

!

godmorgon eller vad man ska kalla det. ligger fortfarande i sängen iallafall.
ska kliva upp strax och ta ögondropparna och fika med mamma som är hemma på lunch nu :)

 

 


jag lever, lovar.

men hej. har inte orkat blogga på ett tag, och så har jag åkt på ögoninflammation så det är inte så skönt att stirra in i datorn..
haha. min iphone kom hem idag oxå, underbart! en helt ny, för den andra gick tydligen inte att rädda. den är död forever.
hade tur att jag hade säkerhetskopierat en hel del bilder redan, men inga från thailand är kvar, såklart dom jag helst ville ha. hah.
men that's life.
.
idag har jag vart till vårdcentralen, fått det konstaterat att jag har ögoninflammation, hämtat ut ögondroppar.
sen efter det har jag suttit på mammas jobb där jag fortfarande är och fixat med musiken på iphonen!
känns underbart att kunna dissa lgn nu, hatar den. hah. usch! ska ta väl hand om min älskling nu!
vid fem ska vi till ovansjö på middag, och innan dess ska vi hem så jag får ta ut linserna och droppa i dropparna.
kommer alltså få ha mina otroligt fula glasögon tills jag är frisk igen = inga bilder på mej på ett tag.
ser verkligen hemsk ut i dom. haha, men what to do? nu måste vi åka, tänkte bara säga att jag lever!
hörs sen om internet funkar hemma, det är lite till och från det där, vet inte när det kommer vara som vanligt igen.

RSS 2.0