dumskalle

HEJ. jag somnade otroligt nog inte i soffan! men jag höll däremot på att elda upp mitt rum.. oupsie eller nåt...
hade tänt massa ljus innan jag gick ner och glömt att några av dom var väldigt nära väggen, så när jag kom upp var det kokhett!
sen så hade två ljus runnit jättemycket så det var stearin över hela hyllan, lyckat? njae. påminner mej lite om när freddes 8 ljus smälte ut över bordet.
haha. nej nu ska jag sova så jag orkar kliva upp nio imorgon. tio kommer paula och co hit och plockar upp mej så bär det av mot östersund!
vi hörs imorgon, puss natti!

lång inlägg !

äntligen klar med städningen! det tog sjukt lång tid, men det är så himla skönt nu när det är klart! :D
jag hatar att städa, det är verkligen det värsta jag vet (näst efter folk som smaskar) & jag gör det aldrig om nån säger åt mej att städa.
jag måste komma på själv hur äckligt det ser ut osv. sen när jag har börjat och fått ett sånt där ryck så äre så jävla skönt efter!
.
mina bästa städtips är:
.
1. börja med att stänga av datorn, mobilen och allt som kan få dej på andra tankar. det är så lätt att "bara" kolla facebook osv..
2. bädda rent i sängen! när det är klart kan man slänga upp allting som är på golvet på sängen så det är borta!
3. dammsug. överallt. inte bara där smutsen syns, utan även UNDER sängen, under hyllor osv. dra ut allting och gör rent bakom.
4. plocka undan från tillexempel hyllor och skrivbord så det blir helt tomt. gör en "kanskehög", "ha kvarhög" "slänghög"
5. dammtorka alla ytor, och sortera det du la på sängen så att den blir tom igen. släng det du inte använder!!
6. gå igenom garderoben när du ändå är igång och städar, släng det du vet att du inte kommer använda & ge bort resten eller nåt.
7. ställ tillbaka saker där dom ska vara och piffa till allt. dammtorka en gång till där det har kommit damm!
8. dammsug igen. det har garanterat blivit skitigt på golvet igen.

.

DONE! skönt va?

.

jag har precis fått min belöning, dusch! åh var underbart det var. himmelskt. haha! tvättade löshåret oxå för det stank rök..
la i hårinpackning som fick sitta i 10 minuter, sen sköljde jag med kallvatten och hängde upp håret på en handduk i hallen. haha.
ska låta det självtorka den här gången, så jag har sprayat balsamspray i det samt värmeskydd. alltid bra! vill att det ska hålla länge.
nu ska jag dammsuga igen & tända lite doftljus så det blir mys här inne igen, äntligen. så himla underbart!!!
sen leta fram bikinin och packa tills imorgon då jag ska till östersunds badhus med paula och hennes familj. kanske låter kul? hehe!
.
vimmelbilder IGEN.
.
som sagt får ni gärna skriva att det jag som har fotat eller länka min blogg (http://eeamh.webblogg.se/) om ni ska ta nån bild, tack! :)
nu ska jag gå ner och kika om det är nåt bra på tv, vi hörs lite senare för idag tänker jag inte somna i soffan,haha!

storstädning på gång på mitt rum idag. usch fyfan..

hej på er! jag somnade i soffan igår, och vaknade vid sex imorse av att jag frös. tur jag hade onepiecen på mej och mysfilten iallafall!
gick upp och kissade, sen la jag mej i sängen och sov till tolv då mamma kom hem på lunch. så skönt att få sova ut. fast är trött ändå..
jag åt thaimat till frukost/lunch, så himla gott. finns inte många maträtter jag kan längta till lika mycket som thai kan jag lova. mums!!
sen mamma åkte tillbaka till jobbet har jag bara legat i sängen med humlan och gosat, jag ska snart gå ner och hämta rena sängkläder.
tänker städa rummet riktigt idag, alltså inte bara "röja" utan verkligen dammsuga riktigt, dammtorka, bädda rent och sortera osv. ni fattar.
vi får väl se hur mycket jag orkar. först måste jag iallafall bänna ut skivorna med bilderna som jag ska skika iväg. vill inte sega på med ett jobb!
aja, vi hörs lite senare när jag inte orkar städa mer, haha! paula kanske kommer hit sen och hon ska inte behöva få en chock som vanligt,
för att det är så stökigt. haha. en klassisk kommentar är "OJ.." så jag vill få den kommentaren fast med en annan betoning idag, bäst att börja!
ha det bra så länge! :)
.
sv: tack så jättemycket manneeen! :D

vimmelbilder!

0nu är jag äntligen klar med redigeringen av alla bilder från the club! ska bränna ut några skivor snart & slänga dom på posten imorgon!
här är några bilder iallafall, vill inte visa för många innan dom har kommit upp på hemsidan!
ni får gärna skriva att det är jag som har fotat om ni ska ta någon bild. eller länka min blogg typ, hehehe. tack!
.

hemma!

hej friendz. kom nyss hem från ånge, jag sov hos sofie igår och gick till mormor och åt frukost när jag vaknade!
började kvällen hos rustam iallafall med lite folk, hade sjukt kul där faktiskt, fast det var synd att paula åkte hem så tidigt..
aja, sen gick alla på mittis (utom jag som är för liten...) så jag satt utanför i tyå två timmar eller nåt. forever alone typ.
nej men det var kul även fast vissa delar av kvällen kanske inte blev så där jättelyckade.. träffade amanda oxå, som jag inte har sett på evigheter.
mys, heheh. VET ATT DU SER DET HÄR! gick hem till sofie när mittis stängde och sov där, vaknade av att hon mådde illa & gick och spydde. stackarn!
hoppas du mår bättre nu<3
.
visar bilder senare när jag har laddat över dom från iphonen, måste duscha och redigera klart bilderna från the club så jag kan skicka dom sen! :)

ikväll kör vi igen!

heej, har inte orkat blogga idag. kom hem halv sju imorse, helt död. sov till halv tre typ, haha! var vaken över ett dygn, sjukt.
det var iallafall rätt kul igår, kom till lokalen vid sju eller nåt, fixade med ljudet osv, sen kom det folk vid tio & jag fotade som satan, haha!
blev lite över 600 bilder, och jag har valt ut 147 stycken som jag ska redigera och skicka iväg, lägger upp några här sen :)
nu ska jag duscha & göra mej klar, för ikväll kör vi all in i ånge! ska vara hos rustam med paula, och sen lär vi dra vidare när resten ska på mittis.
jag kan berätta mer om kvällen inatt eller imorgon typ, orkar inte nu. haha! aja, ska ta en dusch och se om jag piggnar till lite.
vi hörs sen!
.
bild på jesper & cricka från igår!

trött

hej, sitter på centralen och väntar på mitt tåg nu. orkar ej skriva nu, bloggar när jag kommer hem (om två timmar) eller imorgon..


all in tonight

sitter äntligen på tåget mot sundsvall nu! peppad till tusen typ.
pallar inte skriva & jag kommer nog inte ha tid sen heller, så vi hörs imorgon eller nåt!
ha en bra kväll fina läsare för det ska jag ha! :)


bildspelsbilder, from dusk to dawn! :)

det är JAG som har fotat, orkar bara inte skriva (c) emelie högberg på alla. så ge fan i dom, okej? :)


07.00 - förändrat ljus


08.00 - motljus


09.00 - silhuett


10.00 - stillhet


11.00 - ljus


12.00 - detalj


13.00 - rörelse


14.00 - människor (fotad i östersund, vet någon vilka personerna är så kommentera gärna)


15.00 - vatten


16.00 - skuggor


17.00 - djur (bilden jag är mest missnöjd med)


18.00 - mörker


19.00 - skog


det här är bilderna jag ska ha med i mitt bildspel - from dusk to dawn. man skulle fota en bild varje timme under tolv timmar, gick väl bra!
nu är det snart fikadags i cafeet en trappa ner, så jag, matilda & sofie äter vår lunch där kan man säga, fetton, hheheh. have to go! puss

TRÖTT

hej readers! jag har haft fullt upp idag trots att hjärnan har vart helt slut.. om inte jesper hade väckt mej på tåget imorse hade jag åkt med tillbaka..
sen somnade jag på naturkunskapen oxå, haha. herregud. och inatt kommer jag inte heller få sova eftersom jag ska med tåget fem på morgonen,
från stan till ånge. är alltså framme i ånge sex, bajstrött tjej jag kommer vara då kan jag lova. haha!
sitter iallafall och gör klart det sista inför redovisningen nu, har skrivit ut mitt stilleben & gjort klart bildspelet! känns sjukt skönt faktiskt.
nu kollar jag igenom lite bilder som jag ska lägga på mitt usb och fixa med på lovet. paula & denise måste få sina bilder nångång! :o
aja, ska ladda upp lite pictures nu så ni har nåt att kolla på!

hatar mej själv lite för att jag fortfarande är vaken..

tidig kväll var det ja.. jo tjena. NU ska jag sova, hörs imorgon, natti.


pisspotta

är stressaaaad. måste ta fram kläder tills imorgon kväll, till imorgon på dagen & så måste jag kolla tågtider & locka löshåret så allt går fort.
slutar två imorgon, är hemma halv fyra, måste äta snaaabbt och duscha. sen ta ett tåg till stan så jag är där vid sju, åtta eller nåt.
sen blir det förfest, sen vimmelbilder, sen efterfest till tåget går klockan fem på morgonen till ånge. usch. kommer vara stendöd......
ska kolla så att jag har batteri på kameran och att minneskortet är tömt nu och fixa lite, sen blir det tidig kväll för mej. hörs senare!

peppp!

det blir så att jag är vimmelfotograf imorgon på gymnasiefesten! så om ni ser mej, POSA!!
är påväg till stan nu, börjar halv ett så jag ska gå på stan & kika på ett par djävulshorn till paula först, hihi!
jag har hittat en skitsnygg halloweenkostym nu som ska beställas snarast, hehe.. i'm sexy and i know it typ.
är så himla peppad nu!!!! helgen kommer bli grym, & nästa helg dessutom!
ska sova sista biten till stan (är i stÖDE) nu. vi hörs sen om jag får tid att blogga på skolan, puss!


ja ba frågar å frågar ja

har en fråga till er igen.
SKA JAG VARA VIMMELFOTOGRAF PÅ THE CLUB (gymnasiefest) I HELGEN ELLER INTE?!?!?!

happy!

TACK för alla kommenterar! ni hjälper mej mer än ni tror! det får bli tvåan eftersom 9 röstade på det, hihi.
jag testade att uppdatera iphonen igen när jag kom hem eftersom det avbrööts förra gången, och så avbryts det igen.
that's it! imorgon eller på fredag åker jag och mamma till hennes jobbkompis och snyltar på hennes internet så man får det gjort nån gång!
vi har mobilt bredband = sjukt segt och värdelöst, så ha överseende med att det inte blir så mycket bilder när jag är hemma, tack! :)
anyway, jag fick nå ryck och hittade en blyertspenna på golvet när jag städade, så jag ritade ett stort träd på väggen.. oouupsie!
det blev (kommer att bli) så himla snyggt när jag har fyllt i med svart färg! ska bara bli helt nöjd med skissen först, hihi.
.
dålig bild, men typ såhär ser det ut just nu:
.
sitter i min onepiece nu och är glad för att vi har sovmorgon imorgon!!!! hinner alltså duscha när jag kliver upp så jag slipper det nu.
alltså kan jag ligga och läsa ikväll och ta det lugnt heheh. mysonsdag! jag ska ändå kliva upp fem imorgon och fota!
sen kan jag lägga mej och sova tre timmar, SEN kliva upp. fett nice! bussen går 09.40 så jag hinner ju.
oke ingen bryr sej. tänkte bara säga att jag är nöjd med trädet osv, nu ska jag lägga mej och läsa "the fifth child" som verkar asbra.
godnatt och sovgott fina läsare!! :D

train

på tåget! det typ... puderregnade(?) när jag gick, så papperen blev vågiga..
får platta dom med platttången när jag kommer hem :ppPpP undra om det skulle brinna då..?
jag är så himla trött i huvet. ska sova hela vägen hem & sen äta toast!!! mums.


jag suger på rubriker. BAJSBAJSBAJS HEHEEHEHHE

nu har jag skrivit ut typ 20 bilder som ska upp på min vägg när jag kommer hem! jag måste verkligen köpa en a3mapp..
inte okej när man bär bilderna så dom blir knöliga och fula, buhu.. aja. ska snart gå till tåget och åka hemhemhem! ska se om jag kan fota på vägen.
vore ju bra att ha en bild vid den här tiden liksooommmm. JAHA jag vet inte vad jag ska skriva så BYE.


SVARA ANNARS FÅR NI SMISK!

1, 2, 3?
stilleben i studio. natur & skräp från naturen. VÄLJ DEN BÄSTA SOM NI TROR MALTE KOMMER GILLA MEEST!!!




bajsapa

HEJ. orkade inte starta datorn igår så jag tog bloggpaus, hehehe. sitter på skolan nu och har panik för hanna sa att man skulle ha ett bildspel.
jag SUGER på bildspel. jag väntar på sharlee nu som är på nåt möte, sen blir det stillebenplåtning i svarta studion för den vita är bokad hela dagen...
jag gick och plockade skräp förut och folk måste ha trott att jag var dum i huvet, haha! vilken normal människa plockar burkar liksom? ingen. :ppPPp
har inte tid att skriva nu, måste gå igenom bilderna och se vad jag måste fota ikväll och imorgon till uppgiften, BYE!

wierd people

sitter på tåget hem nu, har haft en helvetesdag! skriver när jag är hemma. puss!


mysmåndag

nu har jag tagit kort till idt, men banken hann stänga innan vi kom dit så jag kunde inte fixa det idag. bajs.
mamma köpte en tröja på jiges oxå, weeyhoo, den kommer hon inte få ha ifred kan jag lova! heheheh.
sitter och planerer halloween med paula nu, det kommer bli så himla himla kuul om allt blir som vi vill!
ska snart gå och duscha, göra ansiktsmask och lite sånt och sen packa tills imorgon. larmet står på 5..
det är tisdagen från helvetet imorgon och jag ser verkligen inte fram emot det.. hatar tisdagar mer än allt.
aja. det får la gå det med! tänker inte va nån tönt som skiter i skolan för att få sova längre :PpppPP
nu ska jag duschaaa, det ska bli SÅ JÄVLA SKÖNT för jag fryser typ ihjäl just nu. cocoshårinpackning , mmmh!
sen hoppa i onepiecen som jag har lagt på elementet så den är extra gosig när jag har duschat,
sen soffmys tills jag blir för trött. hihi. bra kväll ändå. ska komma ihåg att räkna några tal matte oxå....
inte lika kul men det måste ju göras det med tyvärr, orkar inte få fucking IG igen. då dör jag på riktigt.
okej, det här vart ett långt tråkigt inlägg, hade inte tänkt det innan, men JAJA. duschen NU, hörs!
.
varsegod och njut.

titanium

hej alla små kycklingar. jag hade bara en lektion idag, bild. sen gick jag på stan en sväng med carro innan jag mötte sharlee för donkenlunch!
mums. finväder är det oxå, så himla skönt. jag ska fixa mej lite snart för att åka och ta idkortet i ånge när mami slutar. vill inte se ful ut. he he.
sen när jag kommer hem ska jag plugga lite matte om ulf är hemma annars fattar jag ingenting, och fota lite mer till uppgiften!
måste samla skräp oxå till ett stilleben vi ska göra, kan bli spännande. jag, tina och sharlee ska boka studion tillsammans och fota.
nej nu ska jag gå igenom lite bilder, äta nånting och höra när mammsen kommer hem. vi hörs senare biatches.
.

mina absoluta favoritparfymer, topplista! :)


två bilder från veckan som gått.

som ni ser har jag bakat nyss! så himla goda. men spritsen gick sönder litegrann så det blev bajskorvar på dom sista cupcakesen..
men lika god för det blev dom! ska ha med några på skolan imorgon, först till kvarn äre som gäller HvFo10!!
nu ska jag tvätta bort sminket, göra ansiktsmask och sen bara myyysa. har sovmorgon till halv åtta imorgon, love!
har för övrigt bara en lektion oxå, bild. najsbajs. tar ettbussen till ånge, springer till fritidsboden, knäpper en bild & vips så har jag ett id!
finally. jag hämtade aldrig ut mitt id som jag gjorde för typ... fyra år sen. för jag tyckte bilden blev ful. jävla fjortis, haha!
aja. hoppas jag ser lite mer normal ut på bilden jag ska ta imorgon iallafall. måste plugga matte efter skolan oxå för jag lovade shiiefhh det..
(vet inte hur han stavas osv..)
.
nej, ansiktsmask & film får det bli innan jag fäller ihop ögonen för kvällen! :)
.

pollycupcakes!

Recept till världens godaste pollycupcakes!
.
sätt ugnen på 200 grader.
vispa två ägg med två deciliter socker pösigt.
blanda 3½ deciliter mjöl, 2 msk kakao, 1 msk vaniljsocker & 2 tsk bakpulver i en bunke.
smält 50 gram smör (ej margarin) och blanda med 1 dl mjölk i en skål eller stor kopp.
rör i mjölblandningen i äggsmeten växelvis med smöret & mjölken så det blir en jämn smet.
.
klicka i smet i muffinsformar (bara så det täcker bottnen) och lägg en polly i formen.
fyll på med mer smet så pollyn inte syns (typ så det är en centimeter kvar till kanten)
grädda i mitten av ugnen i 13 minuter ungefär. ta ut när pollyn "sväller" och blir vit.
.
blanda 100g philadelphiaost med 50g rumsvarmt smör till en jämn smet.
häll i 3dl florsocker, 2 msk kakao & 1 msk vaniljsocker i en bunke.
.
när muffinsarna har svalnat, kletar du på frostingen och toppar med en polly! :)
resultat:
.
(dom längst bak ser ut som bajskorvar för spritsen gick sönder... buhu)

godmorgon

godmorgon! jag har varit vaken ett tag, men har legat kvar under täcket och läst bloggar från iphonen. love it!
ska snart kliva upp och äta lite frukost, sen tvinga mamma att handla ingredienser till pollycupcakes. är sugen på att baka!
jag ska även hinna med att fota idag till uppgiften. är inte riktigt klar, har ungefär fem bilder kvar att fota innan jag är nöjd.
vi hörs lite senare, och då ska ni få några bilder oxå, puss!

cpapp


borsta borsta lilla tanden

hej. kom hem från ånge för ett tag sen. johan och paula hämtade upp mej och så åkte vi till rustam och kikade på film.
the grugde 1 & zack and miri makes a porno blev det, isabelle och lina var där oxå, och jag har nog aldrig sett nån va så rädd som bella, haha!
nu sitter jag här och borstar tändran, samtidigt som jag letar en vinterjacka (har hittat min älskling, vill dock inte kolla vad den kostar..)
ni får la se den om jag klickar hem den! nu ska jag fortsätta borsta bort alla små tandtroll, hihi. puss!
.

how do you make gifs



fml

hej. jag är så jävla arg nu så ni förstår inte. jag skulle uppdatera iphonen till det nya ios 5, och när det var halvvägs (efter fyra timmar),
så avbryts det.. GUD VAD ROLIGT. för i helvete vad jag hatar att bo här när internet lägger av hela tiden, fuck it. dööö.
sitter i sängen nu bara och är så jävla arg. ska snart gå och duscha för ikväll kanske det blir ljungaverk med paula, johan och jimmie.
inte säkert än men kanske så det är la lika bra att göra sej klar. ååååh vill slita huvet av nån just nu.....

godnatt readers!

blev nyss lämnad ensam av paula, johan och rustam som var här och spelade kinect med mej ett tag! jimmie kikade förbi en sväng med!
jag vann såklart alla spelen, men det var inget oväntat.. host.. HAHa. dom hade med sej godis och munkar och grejer med, bra vänner :')
vi kollade på första terror på elmstreetfilmen och halva torkel i knipa på danska oxå innan paula blev för trött och ville åka hem. hihi.
ska sätta igång en film nu och bara ta det lugnt tills jag blir trött. ska upp tidigt och fota imorgon, fast det kommer aldrig hända, haha.

mums

men hej. det var längesen. kom hem halv tolv från bion igår, och somnade vid ett nångång tror jag. skulle upp fem imorse,
men både jag och mamma försov oss och vaknade halv sju... haha fail! aja, hade ändå bara en lektion idag så jag missade inte så mycket.
bion var rätt bra faktiskt, fright night hette den och var i 3d, weyhoo. jag och jimmie var dom enda som såg den filmen, haha forever alone.
eller det kom två till precis när den började, så det var la fyra som såg den då. sevärd iallafall tycker jag!
idag har jag typ legat i soffan och latat mej bara, och nu har jag precis stekt älgfärs som vi ska göra lasagne av snart, muums!!
sen måste vi åka till ånge för chipstarmen suger som satan nu vettni, dipp ska jag ha oxå. hehhehe. äter typ aldrig dipp annars, med nuså!
.
.
ska fortsätta med maten nu, hörs sen, puss! :)

good life

godmorgon mina friendzzz. idag börjar vi halv ett och skulle ha slutat halv fem, men engelskan är inställd och vi lär inte ha nån bild,
så jag kommer kunna ta tio över tvåtåget hem, LYCKAAA! då hinner jag duscha och äta osv innan vi ska till stan igen. trodde jag skulle behöva stressa.
sitter på skolan nu iallafall med hannapanna och väntar på resten av klassen som snart kommer, för svenskan börjar snart..
ååh. svenska med allas favoritlärare (not). jaja, det är värt iallafall så man får nånting gjort, höhö. ska redigera lite nu, PUSS.


är en liten härmapa idag

HEJJJ. stina var nyss här och fick lite musik som dom ska ha i fiket på minerva imorgon, så om ni hör nån bra låt där äre jag som har kirrat det! höh.
sitter i sängen nu bara och funderar på om jag kanske ska sova? känns väldigt jobbigt dock att gå och bortsa tänderna.. aja.
imorgon blir det bio iallafall, åker hem med halv fem tåget, äter osv sen får jimmie hämta mej och så drar vi och kikar på film, sen får han skjutsa hem mej oxå!
snäll jag är va? haha, vi ska se Friday night. hoppas den är bra. men det tror jag nog, hyffsad iallafall!
nej, vi höres imorgon eller nåt, kanske borde gå och lägga mej i bra tid för en gångs skull? ;) natti fina läsare!
.
vart bor ni förresten? var anonym om du vill, men kommentera vart i landet du bor! vore kul att veta nu när läsarna ökar varje dag :D

hahah jag dör


ingen bild får ni heller, hähähä

bröööl. jag är trött, har precis duschat och nu ska jag hoppa i nå myskläder och plocka ihop på rummet lite, sen messa jimmie och kolla hur det blir osv.
ringa paula ska jag göra oxå, sen skriva sista läsloggen, ladda ner lite musik, hä över det på iphonen, locka löshåret & lägga fram kläder!
jag tror att detta kan bli klart på sisådär två timmar om jag inte fastnar här.. vad tror ni? höhö. ska gå igenom lindas bilder och redigera lite med tänkte jag.
HEJDÅ SÅ LÄNGE

weeyhooo, min första animation!

animated gif how to


moas idolaudition, original och parodi, hahaha :D

.
hahaha, fyfan vad söta dom är i parodiklippet, så himla likt det riktiga. dör! :D så sköna ungar, och hon som sjunger är ju faktiskt duktig, galet!
nu ska jag fortsätta med loggarna, är klar med en, finally! den kanske inte är sådär jättebra, men den är KLAAAR.

blää

hej på eeer, förlåt för kass uppdatering som vanligt, men jag är ledig idag så jag har knappt vaknat än! haha.
älskar linjen jag går, har jag sagt det? nej men jag har fototid, så ska ut och ta vara på den tiden snart, ska bara skriva en läslogg först!
idag SKA jag bli klar med den där skiten så jag slipper ha ångest över det sen. så nu är det hårdplugg som står högst på listan.
sen ska jag städa rummet och fixa lite osv. välja kläder tills imorgon och packa lite grejor för det blir antagligen bio i stan imorgon, höhö.
har ätit choklad och glass till frukost bara för att jag kan, så nu kommer snart sockerkicken och hjälper mej med plugget!
kanske blir en springtur runt boltjärn lite senare oxå om jag pallar, har dödens träningsvärk i benen och rumpan, så vi får se.. haha.
PLUGGA EMELIE, SITT INTE HÄR!!!! hejdå,hörs sen.
.
förresten, följ mej på Instagram @ eamh

trötttttt

hello. trött tjej säger hej. det gick bra på filmrecensionen tror jag, hoppas det iallafall. har inget att säga så hejdååå

dålig outfitbild


mama i'm in love with a criminal

foto: malin edlund
redigering: jag

kladdis

sitter i sängen med humlan nu. fyfan alltså, hon gosade och var supermysig förut och så vänder hon sej så hennes arsle är mot mej,
och FISER världens äckligaste kattfis rakt i mitt ansikte. "pppffft" lät det. satan vilken lukt säger jag bara, damn. undrar vad hon har ätit..
skulle baka kladdkaka förut, och så vispade jag ägg, socker och margarin, hällde i mjöl och märker att det inte finns nå kakao eller vaniljsocker..
lyckat?! skrev till stina och frågade om dom hade nåt, så hon kom över med det så jag kunde baka klart! satt och pratade i köket ett tag oxå, mys.
jag har gjort smoothie av kesella vanilj och blåbär och mackor tills imorgon så jag sparar lite tid, skönt.
nu ska jag sova, ska bli sååååå härligt! är helt slut i ryggen och nacken för jag sitter som ett mähä. aja.
godnatt!

...

åååh jag orkar inte plugga mer nuuu.. har inte sett filmen vi ska skriva en recension på imorgon, så jag googlar som fan nu för att få veta lite om den..
orkar inte. plus att jag inte har papperen där det står vad man ska skriva på läsloggarna, så kan inte göra det nu heller. fuck my life.
imorgon ska jag kliva upp fem, kul va? nej. för det kommer vara askallt på bussen, och så kommer jag dö. nästan.
nu ska jag ta en paus och gå och göra kladdkaka. det kanske piggar upp lite iallafall, tror ni inte? är ensam hemma oxå för den delen. kul.

what goes around comes back around


så himla skööönt

hej, kom nyss hem från ånge! tränade en timme, fyfan vad skönt det vaaaaar. måste verkligen börja igen. på riktigt liksom.
nu ska jag youtuba the notebook, skriva lite anteckningar till den och börja med läsloggarna. bläää. önska mej lycka till..
.

spår i frost

godmorgon! det där med att kliva upp åtta gick inte så bra eller. vaknade inte ens när mamma stack till jobbet.
nu sitter jag här och funderar på om jag ska vara en bra dotter genom att göra mat tills mamma kommer hem på lunchen..
svårt beslut, närå. haha. ska lägga över alla bilder från igår på cdskivor som linda ska få oxå, får inte glömma det!
lite senare blir det som sagt träning med bästa paula, sen efter det har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra..
måste verkligen göra klart läsloggarna, så det får väl bli prio ett idag antar jag, fyfan vad tråkigt..
sen ska jag städa rummet och fota lite till uppgiften. och måla naglarna. och ta ner bilderna från väggen. AJAAA.
ska börja med att kliva upp och ta på mej nå kläder iallafall så man har det gjort, sen leta fram nån tröja man kan träna i.
vi hörs sen!
.

träning imorgon, finally!!!!!!

imorgon har jag ingen lektion, för dom har förmodligen inte hittat nån vikarie till bilden den här veckan heller. bajs.
skönt för mej dock så jag slipper kliva upp tidigt! tänker ändå gå upp vid åtta för att ta första bilden till uppgiften, det blev aldrig av förut.
sen ska jag och paula träna vid två, skööönt! ska inviga mina nya fina träningsbyxor på gymmet tänkte jag, får asnice röv i dom ;)
aja, ska gå och ta ur löshåret nu, sen tvätta bort sminket och ta av mej kläderna, sen krypa ner under täcker och joina humlan som redan ligger här.
goskatt, vad skulle jag göra utan henne? fy, vill inte ens tänka så. jag säger godnatt redan nu, för jag tänker försöka sova så fort det går!
vi hörs när jag vaknar såklart, puss och godnatt! :)

linda och mio

.
Linda och hennes son Mio.
så himla liten och mysig, det är svårt att tänka sej att han ska växa upp och bli lika stor som jag är nu för att sedan bli ännu större.
jag tycker det är jävligt fränt att en sån liten människa kan utvecklas så himla mycket. tänker ganska mycket på såna saker faktiskt, wierd.
efter ett tag blev han trött och somnade i babysittern eller nåt, jag älskar svartvita porträtt på bebisar, här är två:
.
(säg till om du vill att jag ska ta bort bilderna linda!)

tre bilder från idag

nu har jag gått igenom alla bilder och redigerat några. här är tre!
.
.
jag har världens finaste mamma <3
fotograf på dom två första bilderna är mammsen, och på den sista äre linda!
det är jag som har redigerat och sånt. nu ska jag titta på tvvv.. hejdå

fryseeer

hej! kom nyss hem från en plåtning med linda, mamma och lindas son mio! sjukt kallt var det, men vi fick några fina bilder iallafall :D
väntar på att maten ska bli klar nu medans jag lyssnar på everlast. love it. hörs sen!
.

from dusk to dawn

hej friendzzz.
jag vaknade i soffan imorse, blev brydd och kände att jag var suuuperkissis. kunde inte kolla vad klockan var heller för iphonen var d-ö-d.
jag sitter i min onepiece i sängen nu och tänker dra på mej uggsen för att gå ut och fota första bilden till fotouppgiften vi fick!
"from dusk to dawn" är ett fotomaraton  som innebär att vi ska fota en bild varje timme mellan gryning och kväll.
jag börjar alltså klockan 10, och så läja ju sluta 10 ikväll oxå. det är tolv bilder som ska redovisas om två veckor.
känner att det är likabra att börja fota redan nu utifall att jag skulle ta nån bild somm suger, då har jag ju tid på mej att ändra!
ska ut nu medans det är frost, sen ska jag nog ta och sätta igång med dom där jävla läsloggarna som jag inte har gjort.
hörs sen, puss!

fläta

jag har kommit på att det inte är så smart att bada i klorvatten, och sen inte duscha efteråt.
mitt hår är omöjligt att borsta ut, det är som en enda stor tovjävel som inte vill samarbeta.
har slitit isär det nu och gjort en asfin (not) fläta som jag ska sova med. imorgon blir det inpackning BUMS.
.
.
NU ska jag lägga mej och läsa. eller nej. jag ska tvätta bort det som är kvar av sminket först.
sen ska jag näcka, sen dra på mej pappas jobbtshirt. mysigt. godnatt, det här är sista inlägget för idag...
eller för inatt.. hörs när jag vaknar readers, nattiii ppussss

pictures of you, pictures of me

.
i'm broken with all my pieces scattered 'round for you to see


tummen upp!

hej barn. kom nyss hem från en grymt bra kväll på badhuset i fränsta!
vi var där i typ tre timmar, kändes som en halvtimme, sämst! tiden går asfort ju..
aja, är för trött för att duscha nu, ska sätta en film på nerladdning och sen lägga mej tror jag.
måste bara äta nåt först, döhungrig! åh. aja. såhär fin är jag nu iallafall, klor i håret & utkletat smink (y)
.

badaaa

mot ljunga & sen vidare till fränsta!


bajskorv

hej alla barn! sitter i sängen nu och har ångest över att jag ska ha på mej bikinin om mindre än två timmar. fifan...
aja, det får gå! mamma skjutsar mej till ljunga, där johan och paula plockar upp mej för att åka vidare till fränsta!
vi ska vara där halv tio till lite över tolv, kommer säkert bli askul. ska ha med mej ansiktsmask, hårinpackning och scrub!
ser fram emot tjejsnack i bastun kan jag lova, paula är den enda man kan prata om vad som helst med!
nu måste jag starta om datorn, vi höres lite senare, puss :)

bakom kulisserna

sneekpeek från dagens fotografering! det gick asbra, jag & sofie var ett bra team;)
nu sitter jag på tåget hem, ska rota fram min bikini oxå, men ni får inte veta vad jag ska göra än... ;)


hur söta?!



sitter och kollar på massa filmer på youtube nu, hittade den här på viktorias blogg igår, var tvungen att visa er, haha! :D
snart kommer två stycken från spin hit, ska fota dom och sen hoppas jag på att kunna ta ettbussen hem. vore skönt!
nej nu ska jag leta reda på en hårsnodd, mitt hår är inte okej... hejdå!

bajsrubrik

godmorgon världen. jag är i halvt sovande tillstånd fortfarande, har inte riktigt vaknat än..
gick och la mej ganska tidigt inatt och var helt slut när jag vaknade, sov hela vägen till stan på bussen,
vaknade inte en enda gång faktiskt, asskönt. känns bra att det är fredag, äntligen!
folket från åkersvik kommer vid tolv så jag hoppas jag kan ta tvåtåget hem. orkar inte vara kvar nå länge här idag.
hörs sen

piercingen ser sne ut för att jag har vridit tungan, hehehhe.


fult

En kvinna och en man var involverade i en bilolycka, och en mycket svår sådan. Bådas bilar blev helt förstörda, men otroligt nog klarade de sig utan skador.
När de kravlat sig ur bilarna så säger kvinnan:
"Så du är en man, det var intressant. Jag är en kvinna. WOW! Titta på våra bilar! Det finns ingenting kvar - och vi är oskadda.
Detta måste vara ett tecken från Gud att vi skall fortsätta träffas och bli vänner och leva tillsammans lyckliga i alla våra dagar."

Smickrad svarar mannen:
"O ja, jag håller med dig. Detta MÅSTE vara ett tecken från Gud!"
Kvinnan fortsatte:
"Och titta på det här, här är ett annat mirakel, min bil blev helt förstörd men min flaska med vin gick inte sönder.

Gud måste vilja att vi skall dricka detta vin och fira vår goda tur."
Sedan räckte hon över flaskan till mannen. Mannen nickar och håller med, öppnar flaskan och dricker upp hälften och räcker sedan flaskan tillbaka till kvinnan. Kvinnan tar flaskan, sätter på korken och lämnar tillbaka den till mannen.
Mannen frågar:
"Ska du inte dricka något?"
Kvinnan svarar:
- "Nej tack. Jag tror jag skall vänta på polisen..."

.

hahha...

vinrött

heej. har nyss målat naglarna så jag förstår inte ens varför jag skriver här nu eftersom det kommer smetas ut på nåt vis..
jag pratade med paula förut, underbara vän, vi ska nog ses imorgon och hitta på nåt bus, förmodligen i fränsta som det låter!
blir bra det här. har bara naturkunskap och foto imorgon så jag kommer nog hinna ta halv elvatåget eller ettbussen, skönt.
har ställt klockan på 04.45 och lagt fram kläder, så det enda jag ska göra nu är att blåsa håret, borsta tänderna & tända ljus innan jag kryper ner.
fick en ny bok idag oxå så jag lär ska ligga och läsa den innan jag somnar, den verkar sjukt spännande! lovely.
vi hörs imorgon, ska inte vara vaken nå länge idag, godnatt puss!

fuck this day

alltså fuck den här dagen.. hatar alla lärare som inte ens kan ta sej tid att skicka ut en litet mail om att lektionerna är inställda när dom kräver så jävla mycket från oss! fyfan. klev upp fem för att åka tåg en timme, (har valt själv att pendla, that's fine) komma till skolan och upptäcka att OOOJ vi hade visst ingen svenska, nehepp. sen märker man att OOOOJ vi hade ingen bild heller, nämeen! ingen har mailat eller sagt till innan heller.. hade kunnat börja kvart över tre idag, känns bra att man var på skolan halv åtta då liksom. pallar inte sitta & vänta i hundra år på att vi ska kolla på en film på engelskan jag redan har sett. åker hem, bye!


snygga vi är


hahah

HAHAHAHA


ser ut som att hanna är en hund och att sofie är lite rädd för henne, love it!
vi har snart svenska, sen bild och sen engelska där vi ska kolla på film. kommer somna DIRR. så himla trött.

intar soffläge på skolan och hoppas på att kunna sova i nån minut innan sofie kommer.
fyfan för att kliva upp fem när man börjar halv ett..................

trött



torsdag

godmorgon. sov hela vägen till sundsvall från ånge på tåget, och är fortfarande hur trött som helst.. det är fan svinkallt ute, kommer aldrig överleva vintern.
när jag kom fram till skolan var det låst såklart så fick sitta utanför och vänta rätt länge innan det kom nån och låste upp, halvjobbigt..
aja, nu ska jag gå och kissilissa och sen redigera lite fler bilder på bella innan dom andra kommer!
det känns iof lite halvjobbigt att veta att jag börjar halv ett idag egentligen, får ont i hjärtat.. fyfan.

..

lät du henne komma närmre? var hon vackrare än mig? det finns dagar då jag tänker mer på henne än på dig.

kommentarer blir jag glad av, så ni veet

la nyss upp den här bilden på facebook, och det är redan åtta (update, 12!!) stycken som har gillat den, haha. lite fin är man kanske ändå..?
michaela tyckte jag såg ut som en filmstjärna från 40-talet, DEN NI! jag tycker att jag ser ut som mamma när hon var runt 15 - 16 eller nåt.
.

crazy

tog och sminkade mej lite crazy innan jag duschade. NEJ jag har inte lösögonfransar, har aldrig haft kommer aldrig att ha!
har faktiskt aldrig ens böjt upp mina fransar, dom är bara awesome ändå hha! är grymt stolt över dom faktiskt, töntig jag är.
jag får oftast komplimanger för mina ögon och mina fransar. "har du lösögonfransar? nej. SHIT VAD LÅNGA DOM ÄR!!" osv.
.
.
ligger i sängen nu och lyssnar på lars winnerbäck med blött oborstat hår och pappas gamla fritidsbodentshirt som jag brukar sova i.
jag ska snart gå och borsta tänderna och sånt, sen tänkte jag lägga fram kläder tills imorgon, tända ljus och krypa ner!
imorgon ska jag, sofie, jossan och jennie fota några elever från åkersvik i studion till en gymnasietidning. kan bli kul! hoppas det går bra.
blir alltså ingen sovmorgon, som jag brukar ha på torsdagar. klockan är ställd på 04.45. men det gör inget.
för jag måste ändå redigera klart bilderna på isabelle och coralee och lägga dom på en skiva. och bilderna på paula! kom ihåg emelieee!!
.
svar till petra: neej, det var bara den jag la ut och tre till som var någolunda skarpa tyvärr.. :(
men jag fotar dej gärna igen, lite tidigare på dagen då det är finare väder och så. om du vill!

petra leidebring

en bild på petra. jag kan ärligt säga att jag inte är nöjd med bilderna, det var tråkigt ljus, kallt som satan och jag hade ställt in manuell skärpa & glömt det..
dom flesta bilder blev helt suddiga (jag såg såklart inte det på kameran...) så vi får ta och göra om detta nån gång då jag inte är så virrig!
förlåt förlåt förlåt!


porträtt

okej, det blir lite rörigt nu med så mycket bilder på en gång. men det SKITER JAG I


TVÅ BILDER TILL. ojojoj

jag sitter kvar på skolan fast vi har slutat bah för att jag är så jävla duktig flicka. näää. men jag har en del att göra.
och så är jag faktiskt hemma samma tid om jag tar tåget som om jag skulle ha tagit bussen. BRA TYCKER JAG.
kanske kan köra hem från ånge tillochmed. blir ju kanoners de. när jag kommer hem ska jag äta mexicanasoppa.
har längtat hela dagen, muuuums. SEN ska jag städa mitt rum och göra det mysigt. för nu är det stökigt. aja.
tittaaa



isabelle och coralee del 1

vi har precis haft fem timmars redovisning, det gick superbra för nästan alla och jag är nöjd :)
här är två bilder från fotograferingen med bella och coralee, grymma modeller!



fyra höstbilder

hello godmorgon mina fina vänner. idag tog jag tåget till skolan för jag ville hinna redigera lite pics innan redovisningen!
så här sitter jag nu alltså, trött som satan och så fryser jag nästan ihjäl. skönt med onsdag iallafall för vi har bara redovisning idag!

här är fyra bilder som jag tog på sidan av när jag fotade bella och coralee! :)




TUNGA

åååh vilken helvetestisdag det här har vart. är så jävla trött nu så ni förstååååååååår inte!
har precis duschat och nu väntar jag på att pappsen ska komma hit och kramas lite ett tag innan han åker hem.
mamma är i stan på dans så hon kommer hem sent, jag tänker inte vara vaken då kan jag lova.
ska tända lite ljus på rummet nu så det är mysigt sen när jag lägger mej, måste bah fia lite stuff först!
jag har bakat muffins till min fina klass oxå, moa och molly var sugna på fika så vad gör man inte?
nää hörrni, ska ner och rota fram nåt att ha på mej från mammas garderob nu och sen göra mej klar för SÄNGEN!
såhär ser tungan ut nu, inte lika svullen!!!! så glad, kan äta som folk nu, bara att det tar lite tid, he he.
.
gullig tjej. haha eeeooww.. ser ni snetanden? hataren. fuck.

?

funkare nu ällä?


tråkiga inlägg utan bilder..

hej, är på skolan nu, hade ingen lektion på morgonen så jag har suttit och redigerat tills nu!
tar ettbussen hem, ska bli sååå skönt! kanske ska fota bella och coralee sen med, brare. ska gå nu!

godnatt!

hej på eeer! ska borsta tänderna hoppa ner i sängen snart, tänkte bara säga hej först!
imorgon börjar jag tio över tio, så jag tar 8.43 tåget från ånge, skönt med sovmorgon!
hoppas att tungan inte är så svullen imorgon oxå, vore ju jobbigt att inte kunna prata på skolan.
nej nu är jag trött, måste sova, natti puss!
.
kul förresten att det är så många som är in och läser, hoppas ni stannar! :)

tunghelvete

har pillat i mej lite cocopops, det tar sin tid med lite går att få ner iallafall utan att det gör för ont.
jag är sjukt sugen på pizza, hoppas vi ska äta det. tror inte det kommer bli så lätt att äta, men allt går om man vill,
som martin fälldin så vackert säger... nu ska jag byta om för att åka till ånge och handla lite barnmatsburkar tills imorgon..

minibloppis


SVULLEEEENENEN

haha shit, min tunga är så svullen att den knappt får plats i käften på mej.. och så gör det asont.
.
aja, det läju vara värt det när svullnaden har lagt sej lite. det värsta är att jag inte kan äta riktigt.
måste typ dricka yoghurt med sugrör eller nåt så jag inte ska behöva använda tungan så mycket.
han på shanti rekommenderade barnmat så vi ska till ånge och handla lite snart, fyfan. haha!
aja, ska duscha nu eller nåt. hörs senare! puss

svullen

nu går jag och min svullna tunga och lägger oss i soffan för att titta om det är nå sevärt på tv.
tror jag sover där nere inatt oxå faktiskt, det är så kallt på mitt rum.. buhu. godnatt!

svar på kommentar

svar: det kostade 400 kronor! och så köpte jag en sköljabortbakterierfrånmunnen-grej som gick på sextio kronor :)

Paula Rindemark, del 2

kör på medans jag har bra internet! petra, jag ska redigera bilderna på dej så fort jag kan, lovar!

SÅ HIMLA GLAD SÅ NI FÖRSTÅR INTE!!!

nu är jag hemma från stan. tänkte mobilblogga men det är ju nåt fel på appen som säkert alla vet, så det gick inte..
jag körde till hällsjö eller var det heter, alltså alldeles nära stan! är asstolt faktiskt, för det gick sjukt bra!
vi gick på shanti direkt när vi kom fram och jag frågade om det fanns nån tid för att pierca tungan idag.
han bara "jaa". jag bara, närdå? han bara "nu." haha! shit vad nervös jag blev då! men nu äre gjort!
efter över fem års tjatande och väntan så har jag äntligen kört en nål igenom tungan! såååå nöjd!!!!!!!
direkt efteråt gick vi på donken och jag fick ett glas med is som jag gick runt och åt ett tag sen för att det inte skulla svälla upp så mycket..
image description
direkt efter
.
nu! det är jättesvullet just nu, så jag ska bara ta det lugnt och dricka isvatten hela kvällen haha.
det gick bra att äta efter en timme iallafall, blev middag på ikea. det tog såklart lite tid, men fick i mej nästan allt!
nu ska jag hoppa i onepiecen, klippa av lite lappar på det jag fick av mammsen idag, TACK!
sen blir det mys framför tvn eftersom det bara är vi hemma ikväll. kanske skriver nåt mer lite senare om jag inte slocknar i soffan.

mot sundsvall city, med MEJ bakom ratten! hur ska detta gå..?

snart åker vi mot stan, och det är jag som ska köra! iallafall en bit, hoppas det går bra! är inte riktigt säker bakom ratten än;)
ska försöka få mamma att köpa ett par assnygga tights till mej oxå som inte alls är min stil, får se hur det går med den saken, haha!
vi hörs väl lite senare babes, hoppas ni får en bra dag utan magont som jag har, haha nervös tjej! puss:)
.

nervös!

gissa vem som somnade i soffan igår då? jag! blev asyr och mådde lite illa när jag ställde mej upp, så jag tänkte att då kan ja la sova där.
såg inte vem som åkte ut från idol heller, men hörde att det var roshana? fattar inte hur emil kan vara kvar, sämst ju. fan alltså!
jag har inte tid att sitta här nu, måste duscha och göra mej klar för att åka till stan! är så jävla nervös så det är helt sjukt! haha!
vi hörs via mobilblogg senare, så får ni kanske se vad det är jag ska göra! puss.
.
(paula har fotograferat den här bilden med, så fin!)

Paula Rindemark, del 1

.
håll utkik efter del två och tre! för där händer det grejer;)

idol!

imorgon ska jag göra en sak som jag har velat gjort i över fem år, kaaanske. jag hoppas det iallafall!
förut var jag ute och körde bil med mamma, det gick asbra för att vara första gången i trafiken faktiskt.
körde till erikslund och tillbaka, genom ånge!!!! duktig tjej. fick inte kärringstopp en enda gång faktiskt, men det var nära några gånger.
det blev iallafall över sjuhundra bilder från fotograferingen med paula, håller på att redigera nu, men såg att idol börjar!!
så jag måste rusa, visar en iallafall, på mej dock. tyckte att paula var jävligt duktig att fotografera för att (detta låter fel) inte kunna något!
.
ja, där har ni dagens outfit oxå, med nyskorna, ÄLSKAR DOM!!!! idol nu, puss!

fredag!

hej mina vänner och alla som jag känner. haha...
kom precis hem från ånge, jag har fotat världsbästa paula så minnet på kameran tog slut, SÅ bra gick det!
ska städa mitt otroligt stökiga rum nu, sen ladda över bilderna på datorn, gå igenom dom och redigera litegrann.
vi hörs senare!

godmorgon!

sitter på bussen nu, som vanligt den här tiden på fredagar. har bara en lektion idag = naturkunskap..
tar halv elva tåget hem (om inte klassrådet drar ut på tiden) och träffar paula i ånge!
lite senare blir det fotografering del två med petra eftersom ljuset sög igår..
aja, sova nu!


tåg

det öööösregnar ute. jag ska fota petra när jag kommer till ånge, perfa, tack för att du ställer upp! :D
sitter på tåget med vincy lohan nu, trevligt. hörs laaater.


ingen lektion

sitter hemma hos denise i hennes fina lägenhet med moa, emmy, pisa, jossan & denise för vi hade ingen bild idag:) börjar engelskan 3, nice.


hej

sitting on the skola nu and lyssnar on treornas redovisning. it's ganska funny.
har bokat in en fotografering med petra ikväll eller imorgon oxå, perfekt dää.
nu ska jag äta snickers och dricka yoghurt, det kanske låter.... kuul?

on the busssssss

haha jag bytte ooom. alltså, kolla hur mycket jag måste ha rört mej i sängen inatt, täcket är åt fel håll & helt konstigt. hehe, fick inte till mitt hår nå bra alls idag, fuck. aja.. sitter på buasen nu iallafall & går igenom engelskan så gott det går (jag mår illa när jag läser på bussar). ska fortsätta med det jag gör nu så hörs vi sen! puss


plugg-onsdag

(detta skulle ha publicerats igår...)

har precis duschat, ätit & hoppat i onepiecen.
nu sitter jag redo för plugg i köket, engelskan känner jag mej ganska lugn över, skönt.
ska försöka göra klar naturkunskapen & skriva betygsgrejs till bilden, sen kanske jag skriver läslogg oxå, om jag orkar.
mamma kommer få en present när hon kommer hem från träningen, bara för att hon är värd det!<3
ska la ta tag i denna hög med plugg nu, sen blir det förmodligen gofika framför tvn, puss!


aaaaa tja

godmorgon readers, åh vad skönt det var med sovmorgon. ska klä på mej nu och sätta i the loosehair, haha.
sen ska jag packa ner grejerna och gå till bussen. inviger (kanske) den orangea skjortan idag, lär byta om tusen gånger.
.
ingen bra bild för fem öre. men jag kan ta en bättre sen! nu är plattången varm, CIAAO

bitchsharlee

bitch


nya höstskor!




äger dessa nu! är så jävla nöjd. och så var jag in på **** och frågade om dom sökte folk, och hon sa att jag skulle in med ett cv!
så jag ska skriva ut ett nu och springa in med det där när sharlee har haft sitt möte, ååh. pepp!
har även fyndat en orange tshirtskjorta på röda korset och en grå asfin mysig poncho! hihi.
nu äre köpstopp för mej denna månad, om jag inte hittar nåt jättenödvändigt. kanske gör av med 400kr lite senare,
om jag får över mami på min sida (kommer lyckas, det är svårare med pappa) aja, nu ska jag göra klart tills sharlee är klar! puss

bajs

hej babezzzz. sitter på skolan nu, har precis tryckt i mej en cheeseburgare som jag köpte förut.
trodde jag hade tid hos izabella halv tolv, men det var tydligen halv elva!!! så fick skynda mej asmycket.
jag och sharlee har suttit på hedbergska efter matten och pratat massa, sen skulle vi på shanti, men det öppnar 12..
så vi ska gå dit dårå, heheh. får se om jag kommer hem med ett hål eller om det blir nån annan gång. haha. mamii?!
när jag kommer hem från skolan ska jag plugga som helveteee, sen kanske fota bella och coralee, bra modeller dedära.
måste bygga vidare på min uppgift oxå eftersom jag inte visste att det skulle vara en bildserie, fucking fuck.
måste försöka göra lite kultur och stilhistoria nu. hejdåååååååååå

godmorgon

det tog emot att kliva upp imorse kan jag lova, jag är dötrött.
åt nyss en bulle som var torr & smaklös, men det fick duga!
sitter på bussen nu och här kommer jag sitta de närmaste två timmarna..
ska glo ut genom fönstret och försöka hålla värmen nu, den här bilden tog jag imorse på bron!


godnatt

lägger mej alldeles för sent idag med, fyfan för mej.
mamma hade köpt en jättefin navelpiercing till mej som jag fick, tack!
visar bild imorgon. nu MÅSTE jag sova, klockan står på 04.40... natti.


less på mej själv och på människor som gör en besviken.

jag blir så jävla less på mej själv. jag har så sjukt mycket i skolan som jag inte har gjort, jag ligger efter redan eftersom jag började sent i klassen,
så jag mår verkligen inte bra av att dra på mej ännu mer saker nu som jag kommer måsta lämna in för sent..
jag har tre läsloggar att skriva tills på torsdag, några frågor i naturkunskap (svårt som faaan), cv, engelskaprov på torsdag och matten som ska pluggas upp..
jag mår inte alls bra av det här och jag vet inte vart jag ska börja för det känns som att det aldrig kommer ta slut...
har bara suttit och stirrat på alla böcker aslänge nu och jag hittar ingen motivation nånstans till att börja plugga..
orkar inte med mej själv när jag är såhär.. imorgon ska jag skärpa mej. nu ska jag blåsa håret & sen sova.
orkar inte göra nånting mer än det jag har gjort idag, dvs ingenting.. vi hörs imorgon. godnatt.

förstår inte.

är på världens segaste humör idag. tänkte bah säga det. och så är jag besviken på en person så jag skulle kunna gå sönder..
sitter nyduschad i min onepiece nu iallafall och håller på att dra hem lite ny musik som ska in på iphonen IKVÄLL.
är så jävla less på låtarna jag har nu, och jag måste lyssna på musik på väg till och från stan annars dör jag.. typ.
jag använde vincent som kudde hela vägen från stan till ånge, sjukt trött. vet inte varför heller, la mej tidigt igår!
imorgon har jag matte halv nio till halv tio, sen möte med izabella halv elva till kvart i tolv, perfekt faktiskt.
tar alltså tolv femtiofem bussen hem. sköööönt. imorgon SKA jag göra klar naturkunskapen och läsloggarna..
FÅR inte ligga efter, hatare.
.
nu blir det lite tvmys med bullarna mamma och jag köpte förut, ska nog göra riktig oboy oxå om jag orkar.
här är två låtar som har fastnat i mitt huvud just nu:

.


matteee


facerape av sharlee!

facerape på förra inlägget förresten;)


prommis

glömde idrottskläderna imorse så jag och caroline fick gå på promenad istället:)


LESS!

Jag är så himla arg på alla. speciellt på skolan. för man kan aldrig bajsa ifred och det är så jobbigt. också luktar det alltid när jag måste bajsa på skolan. varför?

bild till uppgiften

fyfan vad trött jag är. SJUKT trött. kommer inte kunna vara så aktiv på idrotten sen känner jag, fuck.
sitter och redigerar lite bilder nu som ska redovisas för izabelle imorgon, kommer bli kul! är nöjd med bilderna såattee.
vi har kultur och stilhistoria nu, sen har vi idrott och efter det har jag, sharlee och jossan matte... fyfan alltså, kommer dö.
hoppas iallafall att det inte är så mycket folk på tåget så jag kan ligga på två säten och sova hela vägen hem, heh.

en bild till uppgiften


nu måste jag vara effektiv så jag blir klar med detta. hörs sen.

just nu

ligger i min sköna onepiece (alla med vett i skallen borde ha en) och myser med världens bästa katt, humlan. hon är som en bebis, hoppar upp i famnen och somnar på en gång. ibland jamar hon som en idiot tills man tar upp henne, då blir hon tyst, mys! nu ska jag sova så jag orkar kliva upp imorgon... godnatt readers!


tjuvjävel

.
just ja, idag var jag och tina på carlings och kikade lite på koftor och sånt underbart som finns där inne, hehe,
och så var det en "kille" där som stog och kollade på nån tröja, och han fick hjälp av hon som jobbade där.
och så vänder hon sej om och tar typ två steg, då ser vi att han killen går ut, med tröjan hängandes från jackan!!
två sekundeer senare ringer hon vakten och jag går ut för att se om jag kunde se honom!
men han var helt jävla borta, fanns ingenstans, så jävla sjukt snabb han var. galet.
tyckte så synd om hon som jobbade, för hon var själv i butiken och typ 19 år.
fick hjälpa henne att komma ihåg hur han såg ut iallafall, så nånting bra gjorde man ju.
fyfan för folk som stjäl. har man inga pengar ska man inte ens gå in i affärer. idiot.
hoppas dom hittar honom så han får böter eller nåt, det är han värd, fuuuck.
.
nu ska jag duscha, byye.

snabb sammanfattning av helgen

hej ni stackare som är kvar på denna dåliga blogg, haha. ska verkligen bli bättre på att uppdatera riktigt nu.
i helgen var jag i östersund iallafall (brunflo med) och hälsade på pappsen. var in till stan på lördagen och fotade denise,
sen satte vi oss i badhusparken och myste i solen, ashärligt väder. efter ett tag åkte vi hem och gjorde oss klara för att köra slotcar.
jag vann inte, men jag kom inte sist heller, YEEY! efter vi hade vart där så stannade jag och sanna i stan och var hos nån kompis till henne,
men det sög där så jag ringde magnus och så mötte vi upp jesper och kollade på film hos honom istället!
sanna åkte hem med denise vid ett, men jag stannade och sov där. vaknade vid halv tolv eller nåt, gick upp & fikade.
denise hämtade mej vid tretiden, så for vi hem och tog det lugnt tills tåget gick, har nog aldrig varit så trött nånsin som vi var då, haha.
stackars dom som satt i samma vagn! aja. kom hem och packade upp, sen la jag mej och sov. skööönt.
.
idag har jag vart på skolan, åkte dit tidigare än vanligt för jag skulle hinna redigera lite bilder tills delredovisningen på onsdag!
sen mötte jag caroline och så gick vi till hedbergska på olika lektioner, tack igen förresten, haha! :D
nu har jag precis ätit, somnade när jag kom hem och vaknade när mamma kom hem, så jävla trött.
och så är jag stressad som fan för jag ligger efter med några saker i skolan, får ont i magen och typ panikångest..
usch, ska försöka göra klart skiten nu så jag kan få må bättre nån gång, det är inte okej att må som jag gör just nu.
ligger aldrig efter i skolan, så när jag gör det mår jag asdåligt, hatar det verkligen, fyhelvete.
jag tror jag bara ska duscha nu och sen packa ihop grejer tills imorgon, sen blir det nog sängen.
får ta tag i detta imorgon istället, är för trött nu ändå och så har jag massor med andra saker i skallen just nu..
vi hörs väl sen om jag inte somnar om, har inga bilder heller så ni får vänta tills imorgon! puss

bro



hej.

lite pics bah





förlåt för sämst uppdatering

gissa vem som är tröttare än tröttast & dör dödens död på bussen just nu? jo jag. klev upp fem idag, är framme i stan halv nio så då ska jag sätta mej & redigera lite bilder tills jag ska möta caroline. måste sova lite nu innan jag kommer till stöde där alla människor har nåt fel i huvet & inte kan hålla käften :)


i <3 östersund

jag är kär i östersund. det är så jävla mysigt & fint här. sitter i badhusparken nu och väntar på att jesper ska komma hit! hörs sen!


fick nyss frukost på sängen!

godmorgon! jag och denise fick nyss frukost på sängen eftersom vi ligger på en uppblåsbar madrass i vardagsrummet. haha, sanna paxade sängen eftersom hon hade ragg! ;)
vi ska börja göra oss klara nu för sen br det av till östersund för en photoshoot.
jag ska träffa lollo och lilla mimmi oxå, trevligt eftersom det var sisådär tre år sen sist haha. hörs sen!


RSS 2.0