varning för långt inlägg del ett :)

tillägnar detta inlägg till paula, så hon har nåt att läsa (a) ;)

ja vi åkte ju till stockholm som sagt, sov i bilen utanför donken första natten & sen var vi lökigare än lökigast så vi åkte till carina och hendrik för att vi skulle låna duschen, men dom var inte hemma. cutcut.. nä men så vi åkte vidare & letade efter nåt ställe att duscha på. tillslut hittade vi ett solarium, och vi tänkte att då måste det ju finnas dusch! men det gjorde det ju inte, så jag ställde mej och tvättade håret i handfatet på den lilla toaletten vi hittade. mamma fick hjälpa mej. har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv! haha! :D

adam dampade och frågade hundraelvatusen gånger när vi var klara för att han ville på grönan, så vi drog dit, mötte upp han & köade aslänge för att gå in. vi åkte fyra karuseller & sen spelade vi på nå tärningar. vann en magisk pingvin, en liten och en stor djungelorm. jag köpte en såndär nappklubba (tradition) och sen vart vi less så vi gick till båten och åkte över till andra sidan. mötte upp mamma och ulf & så åt vi på nån restaurang :)
jag höll på att äta asmycket vasabi, för jag trodde att det var guacamole. men adam och ulf räddade mej (a)

vi gick en sväng i gamla stan & kollade lite. det är så otroligt fint där! hittade en Ben & Jerry´s butik så där blev vi kvar ett tag ;) jag köpte glarre där & mamma nån kaffedrink :) sen gick vi vidare.
här är lite bilder från gamla stan!






kommer fler bilder sen, för nu måste jag skynda mej att fixa mej för att följa med mamma till fränsta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0